Ynt: beklenılen 43 beygırlık deutzh
O iş bende abi Bi ben bi trakkulüp
Beklediğini kim söyledi 55i aldı alacak yeni deutz gelsin beğenmedim deyip 55 alacak
Ha bide yeni bi gelişme var sanırım bu kardeşinizde deutz ' cu olacak
Bizim NH bayisi bayiliği bırakmış SDF ' yi alıyor ilk motor bölge lansmanı için sana çok çok özel fiyata dedi tutturdu fruttero vereyim diye kafam çok karıştı ne diyorsun YUSUFTUYLUOGLU abi ?
Teknik donanımını inceledim döyz motor var üstünde 20 ileri 10 geri standart-30 ileri 15 geri opsiyonel şanzıman bizimkini 2 ' ye katlayıp 4 ' e bölecek gibi ama tipini tasarımını ergonomisini sevmiyorum bahçeci SDF ' lerin...
Akıl verin daa YUSUFTUYLUOGLU FatihEFE
YUSUFTUYLUOGLU link=topic=85935.msg1045367#msg1045367 date=1450128523' Alıntı:güdükcüm lütfen pot kırmayalım..
Komutanım Hüsamettin(nailyetek) duyarsa madara
oluruz valla
O iş bende abi Bi ben bi trakkulüp
FatihEFE link=topic=85935.msg1045379#msg1045379 date=1450129809' Alıntı:sen nasil sabirla bekliyon abi
Beklediğini kim söyledi 55i aldı alacak yeni deutz gelsin beğenmedim deyip 55 alacak
Ha bide yeni bi gelişme var sanırım bu kardeşinizde deutz ' cu olacak
Bizim NH bayisi bayiliği bırakmış SDF ' yi alıyor ilk motor bölge lansmanı için sana çok çok özel fiyata dedi tutturdu fruttero vereyim diye kafam çok karıştı ne diyorsun YUSUFTUYLUOGLU abi ?
Teknik donanımını inceledim döyz motor var üstünde 20 ileri 10 geri standart-30 ileri 15 geri opsiyonel şanzıman bizimkini 2 ' ye katlayıp 4 ' e bölecek gibi ama tipini tasarımını ergonomisini sevmiyorum bahçeci SDF ' lerin...
Akıl verin daa YUSUFTUYLUOGLU FatihEFE