yalnız ben pioneer mühendisinle görüştüm ll 102 iyi ikinci ürün olarak ekiceksen ek diyor yağ oranları ll48 e göre çok düşük diyor 40 ı geçmesi zor diyor
sen hangi cinsleri ekiyosun hangilerini tavsiye edersin abi ?
Bende biraz pıoneer F73 tohum aldım busene ilk defa ekecegimMerhaba, biz Adana da kıraç yerlere sırayla buğday, ayçiçeği, arpa ekiyoruz .Daha önce pionner pf 73,lg 5555 ve lg 5485 ektim.200 den 250 kg ye kadar verim alabiliyoruz. Bu yıl 40 dönüm kadar yere pionner LL 48 diye bir çeşit i var kısa boylu, geniş tablalı. Sizlerinde kıraç yerlere uygun tavsiye niz olursa beklerim...
Ot konusu kolay birde araçapası yaparsak sorun çözülür sanırımYavuz kardeşim,bizim buralarda kullanılan bir tohum,iyi bilinir.Dezavantajı var mi bilmiyorum,gubrelemene dikkat et,otuna dikkat et...
Arkadaşlar kuvvetli yerlere 2 çuval 64 ll 62 aldım 1 çuval daha lazım olcak zayıf yerlere son olarak ne önerirsiniz 64 ll 102 mi yoksa başka bi cins mi ?
Arkadaşlar 64 ll 62 ve 64 ll48 üzerine intervix limi ilaçlı mı?bilgi verirmisiniz?
geçen biri ll104 zayıf olan yerlerde ıyı verım verıo ama zayıf yere ekın mutlaka dıodu. pioneer in bolge temsılcısıyle gorusebılırsın
Ot konusu kolay birde araçapası yaparsak sorun çözülür sanırım
Gübre olarak aklımdan geçen şöyle
tabana 20-20 atacağım 20 kg
üste ihtiyaç olursa atacağım olmazsa atmayacağım
Sizin gübreleme öneriniz varmı peki bu tohum için
Gibraltar verimi nasildi hatirliyor musun?ben aşaı yukarı 700 dekar çiçek ekerim tporak yerlere 64 ll62 kumsalımsı yerlere 64 ll48 orta şeker yerlere bu sene yeni çıkan gibraltar ekicem pıtrak sorunu olan yerlere 64ll 1o8 ve deneme amaçlı bento ekicem
PIOENER BU YIL ÇUKUROVAYA 64 LL 134 DİYE ERKENCİ BİR ÇEŞİT GETİRECEKMİŞ..130 DAN FARKI ERKENCİ OLMASIYMIŞ..KENDİ SİTELERİNDE BU ÇEŞİT YOK AMA FACEBOOK SİTESİNDE VAR..Gibraltar verimi nasildi hatirliyor musun?