Zamanı var mı atmak içinamin öldürüyor başka caresi yok diye biliyorum
Zamanı var mı atmak içinamin öldürüyor başka caresi yok diye biliyorum
Cok tesekkür ederim su an tarlada var simdi yapsam baharda tekrar cikar mi acabazamanı yok yeşil oldugu zaman at zaten 2 saatte öldürür ben buğdayın içinde cıktığı zaman atıyorum nisan ayında buğdayı biçtikten sonrada anıza atabilirsin
Cok tesekkür ederim su an tarlada var simdi yapsam baharda tekrar cikar mi acaba
Bi arkadaşım almış gleen marka bir ilaç.50 lira tanesi normalde 50-55 dönümé atilıyormuş. Ama 40 dönümé kullan demişler.acaba kullananın varmı bu ilacı? Ayrıca benim arazilerinde karaçimen çok oluyor.bunun içinde en etkili axial.iyi ama hem pahalı hemde buğdayı sersemletıyor.bu konuda fikri olan varmı?
Ayrıca buyuduğum yerde bu gün rüzgarın hızı 14 km.glean marka ilacı,ekimden sonra 3 gün diyor benim 1 hafta oldu problem olurmu?yokmu tecrübeli bir arkadaş
Bu gün ilaç işini de bitirdim.herkese kolay gelsin.glean 75 df
Bayer milleti sağıyor gene. yazik bi ilaca ikiyuz küsür para verilir mi hemde 20 dönüm e yazık bu çiftçi ye
Dekar maliyeti baya yüksek bayerin temsilcisiyle konuştuğumda hammerle karıştırıp at demişti bi ot için. Ee hammerle karıştıracaksam niye bu ilaca bu parayı vereyim. Ben mustang attım hem buğdayı üzmüyor durdurmuyor hemde çok etkili.
Tabi sizin görüşünüze karşı olduğum için değil bayerin politikasına karşı olduğun için ettm bu sözleri