Ynt: Başkent 399 S 4x4 kabinli kılimalı
nasıl daha iyi acab yeni 240 dediğin hindistan malı olanlarmı..
nasıl daha iyi acab yeni 240 dediğin hindistan malı olanlarmı..
dediğin gibi 265 ve 285 ler epeydir piyasada var ama pek işçilik yok gibi geldi banada ve bu 399 ları halen piyasayavale link=topic=36682.msg456738#msg456738 date=1318879097' Alıntı:mustafa denizli fuarında 265 ve 285 kabinli modellerini inceleme fırsatım oldu.açıkcası pek hoşuma gitmemişti ,adamlar kabinli traktörün dışına hidrolik kumanda kolu koymamışlar ve malzeme işçilik kaliteside çok iyi sayılmaz ,ama 399 nasıldır onu bilmiyorum genede incele bak .. dediğinde mantıklı
yaratmak yerine üretmek kelimesini kullanmanızı tercih ederim... *-*-09bartu link=topic=36682.msg310651#msg310651 date=1290983814' Alıntı:peki arkadaşım başak, tümosan, erkunt ve hattat alanları hiç merak etmiyormusun? bu markaların hepsi Türk hepsi yerli üretim başak dediğin stayer devamı, tümosan 780 fiat, erkunt ZF şanzıman ile perkinsten güzel bir traktör yarattı,
hattat şaseli valtra nın şasesini kaldırdı motorunuda perkins koyarak yeni bir marka yarattı, başkent bir zamanlar
uzelin ürettiği modelleri tekrar yaratmaya çalışıyor bu firmalar var olduğu sürece biz çiftçiler her daim kazanırız çünkü
biz Türk çiftçisi olarak avrupanın ürettiği traktörlerin çok gerisinde kaldık. bu Türkiye de kaç çiftçi NH ın 5000 modelini,
MF nin 5400 modelini, Fent in 300 serisini, CLAS ın Ares ini,SAME nin explorer 3 serisi, JD nin 6000 serisini kullanabilir. bu saydığım markaların
hepsinin olmasada bu modellerin altındaki serileri uzak doğu bunlar bizim yerli üretimden dahamı kaliteli.
çeşke uzel bu duruma gelmeseydide bir markamız daha olsaydı.
benim tek dileğim Türk traktör sanayisinin kaliteli traktörler üretmesidir... onlar var olursa bizde var oluruz.