Erkunt un fiyatı bunlara göre fazla olabilir. Erkunt tümosandan daha konforludur. Ama sizin orda servis durumu nasıl erkunt unUstalar bide bu erkunt 105 e+ lar nasıl bilgisi olan varmı
Erkunt un fiyatı bunlara göre fazla olabilir. Erkunt tümosandan daha konforludur. Ama sizin orda servis durumu nasıl erkunt unUstalar bide bu erkunt 105 e+ lar nasıl bilgisi olan varmı
Erkunt bizim burda bandırmada var ben manyaslıyım serviside bandırmada varErkunt un fiyatı bunlara göre fazla olabilir. Erkunt tümosandan daha konforludur. Ama sizin orda servis durumu nasıl erkunt un
Servis önemli, Başak 2110 modelde hassasiyet algılama zayıflığından traktörü değiştiren var.Sonuçta bunlar makine, arıza yapmaları normal.
bence servis, parça bulunabilirliği ve parça fiyatının ucuz olması kriter olmalı.
Diğer bi yorumunda kampanyalı aldım yazmışsın 2. Elde nasıl kampanya oluyorHiç beklemediğim sekilde kara degisikligi yaptım ve new holland td 90 delta aldım 370 saate.Ekli dosyayı görüntüle 41657
Hayırlı olsun, bizi ters köşe yaptın.Hiç beklemediğim sekilde kara degisikligi yaptım ve new holland td 90 delta aldım 370 saate.Ekli dosyayı görüntüle 41657
Model ve fiyatı ne kadarHiç beklemediğim sekilde kara degisikligi yaptım ve new holland td 90 delta aldım 370 saate.Ekli dosyayı görüntüle 41657
Sevindim hayırlı olsun uygun ve temiz bulduktan sonra bu devirde sıfır traktör almaya gerek yoktu. Daha iyi olmuş.Usta galeri elerindeki malları hemen satmak için normalinden ucuz fiyata veriyordu bende bu fırsatı kacirmamak için aldım
2018 130 bin tlModel ve fiyatı ne kadar
Ursus adı duyulmamış bir markayken siz yedek parçanın bolluğundan bahsetmişsiniz.URSUS 3102 tavsiye ederim kardeş 105ps arıza oranı çok düşük yedek parça bol