başak bölündü yardım

hurdacılardan olacaktı bızım ıs ama kırılan parcanın uzerınde sase no var . nail abımın kral gıbı olmasın dedık :D :D :D . oyuzden sıfır tercıh edıldı . suan dokumun gelmesını beklıyoruz ıstanbuldan nurpa marka .

Kralda delme takma yok laa, sahibi batıkmış borçlarını ödedik :)Şimdi; nikahlı artık :D hemde 2016 Kasım ayı trafiğe çıkışlı, borcundan dolayı garajda yatmış, daha 1000 saatte diye ilan vercem.

Kralda delme takma yok laa, sahibi batıkmış borçlarını ödedik :)Şimdi; nikahlı artık :D hemde 2016 Kasım ayı trafiğe çıkışlı, borcundan dolayı garajda yatmış, daha 1000 saatte diye ilan vercem.

bilmeyen mı kaldı be abı kral ın namını :D

Gecmiş olsun ertac abi . Atmacanın dükkan degilmi bura ? Aman diyim abi toplarken başında durun blogu takmayı felan unutur

TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:D ılahı ılker :D

topladık cok masraflı oldu :( 6 gün sürdü . döküm zaten kırıktı yenısı geldı , burclar , debrıyah fren pto mıllerı , baskı balata , boya badana , işçilik :(

topladık cok masraflı oldu :( 6 gün sürdü . döküm zaten kırıktı yenısı geldı , burclar , debrıyah fren pto mıllerı , baskı balata , boya badana , işçilik :(
Dün sanayideydim bakma fırsatım oldu.baktığımda dagınıktı baya çabuk toplamış büyük başarı bizim 768 in bi deposu için 2 hafta yattığını bilirim .😀😀 yine iyi yırtmışsınız Allah bi daha göstermesin 😑

TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.