Başak 5120 izmir tarım fuarı

Şekilde görüldüğü gibidir.
hocam yapmayın allah aşkına MF sadece bir örnekti hem birbirini çekmenin ne faydası var.Bunun bir önemi olsaydı ülkemizde avrupa motor satışlarında JD 1 numara olurdu.Kötü motor değil asla yanlış anlaşılmasın ama 2.el değeri,yedekparça,servis bunları es geçemeyiz ki geçilmiyor zaten.130 hp sınıfında en alınası motor türkiye için konuşuyorum NH ve MF dir." BENCE"

hocam yapmayın Allah aşkına MF sadece bir örnekti hem birbirini çekmenin ne faydası var.Bunun bir önemi olsaydı ülkemizde avrupa motor satışlarında JD 1 numara olurdu.Kötü motor değil asla yanlış anlaşılmasın ama 2.el değeri,yedek parça,servis bunları es geçemeyiz ki geçilmiyor zaten.130 hp sınıfında en alınası motor Türkiye için konuşuyorum NH ve MF dir." BENCE"
Kuru tarım için MF 5713 S çeki kancası gücü yeterli görülebilir, sonuçta max 130 hp, 540 n.m. güce sahip bir traktördür.Kademesiz şanzıman bulunmuyor, küçük miktardaki power mix farkından dolayı Dyna 6 tercih ediliyor.
Çeltik veya mısır yerinde kullanılabilecek traktör niteliği taşımıyor.Ağır zeminlerde ilk kalkışlarda traktör sinme hareketi yapabilir.

Bu arada konu açmaya gerek duymadım KUBOTA m4072 serisi gelmiş fuarda gören varmı ,
Comman rail var diolar