Fuarda 5713s en fazla satılan traktörlerden biriydi.Camında 8-9 tane kağıt vardı fiyatı uygundu herhalde.O fiyatlara Mf5713 S almayıp Başak 5120 almak için sebep söyleyin bana
Fuarda 5713s en fazla satılan traktörlerden biriydi.Camında 8-9 tane kağıt vardı fiyatı uygundu herhalde.O fiyatlara Mf5713 S almayıp Başak 5120 almak için sebep söyleyin bana
30 martta red power serisinin çıkacağı söyleniyor forumlardFiyat şuan için söylenmiş.2 yıl sonra iç piyasaya sürülecek.ozaman 500 000 garanti.Dediğin gibi Eyüp ilanlarda görüyorum bazen 5713s dyna 4,6 o fiyatlara var
Bu seri çıkmıcak fuar çekimlerinde bayide söyledi.bulgaristanda fln satışı olacak ama burda değil.red power dedikleri birde 3000 serisi var iç piyasa için o olabilir30 martta red power serisinin çıkacağı söyleniyor forumlard
5120 2022 de satışta 3000 ve 4000 serisi martta ben öyle biliyorumBu seri çıkmıcak fuar çekimlerinde bayide söyledi.bulgaristanda fln satışı olacak ama burda değil.red power dedikleri birde 3000 serisi var iç piyasa için o olabilir
Yok bu yasa gereği dış ülkede 2 yıl satma sozrunluluğu o zamana kadarda zaten diğer yerli markalarda 120 lik traktör çıkartır zaten konya tarım fuarında tümosanın yeni serilerini tanıtacağını duydum gruptaBayi bir videoda 2 3 ay sonra piyasaya sürülecek diyor ama onların da pek bilgisi yok traktör hakkında.
Yerli markalarda fırsattan istifade edip fiyatlarda ital markaları geçtiler.Başağın yeni modeli 5120 izmir tarım fuarında görüçuye çıktı traktörü bayisi 420 bin tl gibi fiyat söylüyor bu konu hakkında düşünceleriniz nedirEkli dosyayı görüntüle 44931Ekli dosyayı görüntüle 44932Ekli dosyayı görüntüle 44933
Liste fiyatlrna bkmyn td 100 bile 170000 180000 abartı yani fiyatlarNew holland ' ın TD75 e 219 bin fiyat çektiği yerde başağın 120 hp traktöre 400 bin bence normal...
O fiyatlara Mf5713 S almayıp Başak 5120 almak için sebep söyleyin bana
hocam yapmayın allah aşkına MF sadece bir örnekti hem birbirini çekmenin ne faydası var.Bunun bir önemi olsaydı ülkemizde avrupa motor satışlarında JD 1 numara olurdu.Kötü motor değil asla yanlış anlaşılmasın ama 2.el değeri,yedekparça,servis bunları es geçemeyiz ki geçilmiyor zaten.130 hp sınıfında en alınası motor türkiye için konuşuyorum NH ve MF dir." BENCE"
Şekilde görüldüğü gibidir.
Akif bu yerli değil beya.baksana hepsi bi yerden gelmiş belki jant lastik ve kabin yerli olabilir.düpedüz montaj .Videoda fiyatının 400-420bin bandında olacağı söyleniyor.
Maalesef Fuat abi , mekanik aksamını kendimiz üretemiyoruz ama eğer bu tasarımı bile kendimiz yaptıysak ( şüpheliyim) bu bile birşey bence.Akif bu yerli değil beya.baksana hepsi bi yerden gelmiş belki jant lastik ve kabin yerli olabilir.düpedüz montaj .
Deutzun büyüklerinden esinlenmişler kaporta önemli değil, altındaki motor deutz.çin gibi çalıp motor yapamıyorux icadı geçtim .Maalesef Fuat abi , mekanik aksamını kendimiz üretemiyoruz ama eğer bu tasarımı bile kendimiz yaptıysak ( şüpheliyim) bu bile birşey bence.
Kuru tarım için MF 5713 S çeki kancası gücü yeterli görülebilir, sonuçta max 130 hp, 540 n.m. güce sahip bir traktördür.Kademesiz şanzıman bulunmuyor, küçük miktardaki power mix farkından dolayı Dyna 6 tercih ediliyor.hocam yapmayın Allah aşkına MF sadece bir örnekti hem birbirini çekmenin ne faydası var.Bunun bir önemi olsaydı ülkemizde avrupa motor satışlarında JD 1 numara olurdu.Kötü motor değil asla yanlış anlaşılmasın ama 2.el değeri,yedek parça,servis bunları es geçemeyiz ki geçilmiyor zaten.130 hp sınıfında en alınası motor Türkiye için konuşuyorum NH ve MF dir." BENCE"
%100 yerli olanıda var 4000 serisiMaalesef Fuat abi , mekanik aksamını kendimiz üretemiyoruz ama eğer bu tasarımı bile kendimiz yaptıysak ( şüpheliyim) bu bile birşey bence.