Ön süspansiyon var mı bunlarda
Bakin attiginiz videolarin hic birinde cift ceker bir mf le mibzer sürümü yok her cift ceker traktör zorlaninca ziplar bu başak veya nh in serisileri zorlandigi icin ziplamiyor yani 120 beygir traktor mibzerde zorlandigi icinmi zipliyor bence değil. Bendr 3085 tekceker 3075 cift ceker kullandim td100 kullandim tr5110 kullandim 3105 kullanici yorumlarini tanidiğim insanlar var şundan emininki o ziplayan 3105 in yerine bir td100 koyun ziplamaktan kafaniz kabinin dişina cikar civi gibi kabini delersinizyahu artık internet alemi olmasa inanıcaz arkadaşta 3105 var goble çekerken sekmekten içimiz dışarı çıkıyor instagramda 5400 serileri zıplamaktan gidemiyor
www.instagram.com
www.instagram.com
www.instagram.com
![]()
Çiftcinin iç sesi on Instagram: "#cifcinin_ic_sesi #farmer #farming #çiftçi #tarim #tarimteknolojileri #deutzfahr #erkunttraktör #newholland #tümosan #fendt #masseyferguson #class #vatra #landini #başaktraktör #ls #case #türktraktör #türkfiat #kuba
3,537 likes, 301 comments - ciftcinin_ic_sesi on January 5, 2021: "#cifcinin_ic_sesi #farmer #farming #çiftçi #tarim #tarimteknolojileri #deutzfahr #erkunttraktör #newholland #tümosan #fendt #masseyferguson #class #vatra #landini #başaktraktör #ls #case #türktraktör #türkfiat #kubata...www.instagram.com
![]()
Traktör sevdalıları on Instagram: "👉Dahafazlası için @traktot_sevda @traktor_sevda takip etmeyi unutmayın keşfeten gelenler"
534 likes, 0 comments - traktor_sevda on October 15, 2020: "👉Dahafazlası için @traktot_sevda @traktor_sevda takip etmeyi unutmayın keşfeten gelenler".www.instagram.com
Genelde td de biz cift ceker tek ceker degiştirerek kullaniyoruz zorlaninca cidr ceker ziplamaya basliyinca tek ceker.1 de 11 12 gazla yani boğulmuyor ama devirlide gitmeden cift cekerde minimum ziplama elde edilebiliyor ama istisnalar kaydeyi bozmaz. Yinede en ufak bir tepkisizliğinizde zipliyicaktir.bunu ben de biliyorum dişleri geçiremiyor fakat tarlanın eğimi fazla tek çeker patiden çıkamıyor
ben mibzerle zıplıyor demedim zıplıyor dedim goble olur o olur bu olur sonuç zıplıyor mu evetBakin attiginiz videolarin hic birinde cift ceker bir mf le mibzer sürümü yok her cift ceker traktör zorlaninca ziplar bu başak veya nh in serisileri zorlandigi icin ziplamiyor yani 120 beygir traktor mibzerde zorlandigi icinmi zipliyor bence değil. Bendr 3085 tekceker 3075 cift ceker kullandim td100 kullandim tr5110 kullandim 3105 kullanici yorumlarini tanidiğim insanlar var şundan emininki o ziplayan 3105 in yerine bir td100 koyun ziplamaktan kafaniz kabinin dişina cikar civi gibi kabini delersiniz5430 u 3075 i ziplamayarak ben surdum babam surdu akrabam surdu gözümle gordügüme mi inanmiyim. Gider 12 13 km hizla surerseniz ziplaya bilir tabi. Cift ceker traktör ziplar ama bu mibzerle ziplama öyle bir ziplama değil
Sürüm yaparken ziplamaz traktör pulluk asagi çekiyor Ciguli goble gibi çekerek gelen mazemelrde bayır yukarı topragin kaba olduğu yerlerde tutunamadigi icin ziplarBakin attiginiz videolarin hic birinde cift ceker bir mf le mibzer sürümü yok her cift ceker traktör zorlaninca ziplar bu başak veya nh in serisileri zorlandigi icin ziplamiyor yani 120 beygir traktor mibzerde zorlandigi icinmi zipliyor bence değil. Bendr 3085 tekceker 3075 cift ceker kullandim td100 kullandim tr5110 kullandim 3105 kullanici yorumlarini tanidiğim insanlar var şundan emininki o ziplayan 3105 in yerine bir td100 koyun ziplamaktan kafaniz kabinin dişina cikar civi gibi kabini delersiniz5430 u 3075 i ziplamayarak ben surdum babam surdu akrabam surdu gözümle gordügüme mi inanmiyim. Gider 12 13 km hizla surerseniz ziplaya bilir tabi. Cift ceker traktör ziplar ama bu mibzerle ziplama öyle bir ziplama değil
td100 ben de kullandım 3105 le kıyas edilemez 3105 her türlü daha iyi fakat asla zıplamıyor diyemeyiz goblede kendş gözümle gördüm ki zıplıyor içinde organlarım yer değiştirdiGenelde td de biz cift ceker tek ceker degiştirerek kullaniyoruz zorlaninca cidr ceker ziplamaya basliyinca tek ceker.1 de 11 12 gazla yani boğulmuyor ama devirlide gitmeden cift cekerde minimum ziplama elde edilebiliyor ama istisnalar kaydeyi bozmaz. Yinede en ufak bir tepkisizliğinizde zipliyicaktir.
ben mibzerle zıplıyor demedim zıplıyor dedim goble olur o olur bu olur sonuç zıplıyor mu evet
Her traktör zorlayinca ziplar olay iste o sinirdadir cizgiyi gecince ziplar.bu ziplama traktörun gucu dingil acikligi agirlikliği ile alakalidir.Mizberde ziplamanin bunla alakasi yok traktör zorlandigi icin ziplamiyor mibzerde tamamen fark konular biz traktörun ziplamasini konuşmuyoruz mibzerde ziplamasini konuşuyoruztd100 ben de kullandım 3105 le kıyas edilemez 3105 her türlü daha iyi fakat asla zıplamıyor diyemeyiz goblede kendş gözümle gördüm ki zıplıyor içinde organlarım yer değiştirdi
5450 ile 4 sene bağımsız ağır tip 24 lü goble kullandım bi kere bile zıpladığını görmedim zorlanınca vites düşüyordum 4065 e de çok sekiyor ama o bile td serisinin yarısı kadar zıplıyor td kullandım tam bir kazıkyahu artık internet alemi olmasa inanıcaz arkadaşta 3105 var goble çekerken sekmekten içimiz dışarı çıkıyor instagramda 5400 serileri zıplamaktan gidemiyor
www.instagram.com
www.instagram.com
www.instagram.com
![]()
Çiftcinin iç sesi on Instagram: "#cifcinin_ic_sesi #farmer #farming #çiftçi #tarim #tarimteknolojileri #deutzfahr #erkunttraktör #newholland #tümosan #fendt #masseyferguson #class #vatra #landini #başaktraktör #ls #case #türktraktör #türkfiat #kuba
3,537 likes, 301 comments - ciftcinin_ic_sesi on January 5, 2021: "#cifcinin_ic_sesi #farmer #farming #çiftçi #tarim #tarimteknolojileri #deutzfahr #erkunttraktör #newholland #tümosan #fendt #masseyferguson #class #vatra #landini #başaktraktör #ls #case #türktraktör #türkfiat #kubata...www.instagram.com
![]()
Traktör sevdalıları on Instagram: "👉Dahafazlası için @traktot_sevda @traktor_sevda takip etmeyi unutmayın keşfeten gelenler"
534 likes, 0 comments - traktor_sevda on October 15, 2020: "👉Dahafazlası için @traktot_sevda @traktor_sevda takip etmeyi unutmayın keşfeten gelenler".www.instagram.com
ben de diyorum ki her traktör belli koşullarda zıplar tarla engebelidir hızlı giidilmeye yüksek viteste çalışmaya çalışır zıplar bu kadar basit ben size başak yada nh zıplamıyor yazmadımHer traktör zorlayinca ziplar olay iste o sinirdadir cizgiyi gecince ziplar.bu ziplama traktörun gucu dingil acikligi agirlikliği ile alakalidir.Mizberde ziplamanin bunla alakasi yok traktör zorlandigi icin ziplamiyor mibzerde tamamen fark konular biz traktörun ziplamasini konuşmuyoruz mibzerde ziplamasini konuşuyoruz
olay zorlanma ile değil tutunma ile alakalı dingil arası ile alakalı tırnaklar toprağa geçmezse zıplıyor bu kadar basit5450 ile 4 sene bağımsız ağır tip 24 lü goble kullandım bi kere bile zıpladığını görmedim zorlanınca vites düşüyordum 4065 e de çok sekiyor ama o bile td serisinin yarısı kadar zıplıyor td kullandım tam bir kazık
Motoru satıp same explorer 75 ya da 80 mi almalılar hocam?Diferansiyelli römork kullanılabilir.
Ekipman bir şaseye oturtulup , tekerler çift kuyruk milli traktöre bağlanıp römork tarzında çekilebilir.
Orman çalışmalarında çift kuyruk milli Same Explorer 75 ve 80 kullandık.
Şevket abi kuyruk mili dedik aklıma bir traktör geldi vitesleri büyüttükçe kuyruk mili dişlisi de büyüyor aynı gazda daha da devir artırıyor kuyruk milinin vitesi gibi adı lazım değilMotoru satıp same explorer 75 ya da 80 mi almalılar hocam?
Ekipmanı da başka bir şaseye oturtup tekerlere kuyruk milinden hareket vererek çekişi rahatlatması mı gerekiyor?
Fendth lerde de var galiba çift kuyruk mili.Motoru satıp same explorer 75 ya da 80 mi almalılar hocam?
Ekipmanı da başka bir şaseye oturtup tekerlere kuyruk milinden hareket vererek çekişi rahatlatması mı gerekiyor?
şitayirde var. vitese bağimlı ve bağımsız kullanılabilir. dururken veya hareket ederken vitesle kontrol edebilirsin kuyruk mili hızını. ne zaman mı lazım olur bende bilmiyorum. belki su basarken belki yem kırarken az gazla çok yüksek devire ulaşabilir kuyruk mili. işte öyle... gerekli bir bilgi mi? potoz yok ki belki olsa lazım olurdu.Şevket abi kuyruk mili dedik aklıma bir traktör geldi vitesleri büyüttükçe kuyruk mili dişlisi de büyüyor aynı gazda daha da devir artırıyor kuyruk milinin vitesi gibi adı lazım değil