Başak 2085 hidrolik kolu yardım

Arkadaşlar lütfen yardım nasip olursa bugün 2085 e bakmaya gidecem
Yaklaşık 1 ay once 2008 model klimasız orjinal kabinli 3.400 saatte 54 bin TL ye aldım. 50 dekara yakın 4 lu 13 inç pulluk ile nadas yaptim. 1.5 litre yaktı. Yakıtı ve çekişi iyi bence. Yedek parçası ucuz. Tam bir fiyat performans traktörü diyebilirim

Kardeş pullukların kollara bağlandığı noktalara eksantrik denir bunlar traktörün arkasına geniş veya dar olarak ikiye ayrılır senin bağlantı eksantriğin geniş bir kısa eksantrik siparişi ver istediğin şekilde ayara gelir muhtemelen bu pulluk daha önce geniş arkalı bir traktörde kullanılmış sorun bence o
Aynen. Havalar ısınsın kısa eksantrik buldum, onunla degistircem.

Turan pullukların eskilerin mili geniş taşlı yeri sürmek için aldım birinden araya zor sığdı

Hic duymadim başaklarda mercedes motoru eskiden steyrlere derlerdi mercedes motorlu diye ama basakta ilk duyuyorum o yuzden sordum ama sacma geldi mercedes motordan sonalikaya geçmek ha belki mercedes teknolojisi olabilir
Eski steyrlerde mercedes lisanslı motor vardır
Başak bahçe serilerinde ve erkuntun bazı modellerinde sonalika motor var bu motor eski steyrlerdeki mercedes linsanlı motorun modifiye edilmiş şeklidir EGR sistemi takılmıştır bu yüzden eski steyrlerdeki hararete yatkınlık sonalika da egr sistemi ile ortadan kaldırılmıştır