Arkadaşalar benim için dediğim gibi en önemlisi sağlamlık yakıt başak benimde bir kaç kez tarlada arıza verdi antıfiriz geri verdi bide sağ tarafta tıpa vardı o patladı bakalım pazartesi bakacağım.
75c ıcıne sınıyorsa sahıbınden com da ıkıncı el 75c lere bır 800 saate kadar olanlara bak ve takas teklıf et korkma c serısının ıkıncı ellerıde cok saglam ıkıncı el alan bır cok arkadas oldu hıcbır sorunu olmadı arkadaslar c serısı alma donanımsız fıyatıda yuksek maxpro al demıs ama c serısı neden yuksek bos halıyle bu kadar dıye durup dusunmelerı lazım goruyoruz burada nh ve case maxprolar arıza verıp duruyorr cekıs yok yakıt cok.ayrıca 75c compact bır traktör celtık tarlasına uygun olacagını dusunuyorum camurda performansı cok ıyı
Kabin taktir verim kabin var her traktora uygun ben 2 ay önce taktirdim orjinal gibi çok memnunum bende degistircektim bende 2006 td65d cifceker var geçen sene case jx75c ile takasta 40000 bine bıraktı bursa fuarında kampanyali birde suan 60 falan isterler üzerine
C serisi saglam fakat yakıtı senin samdıgın kadar az degil en azından benim 75c öyle.arıza konusunda illaki ufak tefek arızalar çıkıyor.traktörün nerdeyse sıfır case alacaksın o da aynı işi yapacak.case almak mantık dışı bu arada kredi çekeceksen bunun üzerine en az 15 bin gibi faiz kasko dosya masrafıda eklersen sen düşün iş nereye varıyor..para kolay kazanılmıyor arkadaşların dedigi gibi taktır kabini işini gör.Arkadaşalar benim için dediğim gibi en önemlisi sağlamlık yakıt başak benimde bir kaç kez tarlada arıza verdi antıfiriz geri verdi bide sağ tarafta tıpa vardı o patladı bakalım pazartesi bakacağım.
12.ayin sonunda Kabinli jx65c 85 bin Kabinli jx75c 95 bin dedi Konya bayiisi.Yalniz sürüngen vitesli degildi