Ynt: Başak 2073 sh / 3 lü 14 numara - 11/2015
* biz çok memnunuz, huyunu suyunu öğrendikten sonra gayet kullanışlı yakıt olarak çok uygun , vitesleri çok uygun , hele hidrolikleri benim için çok çok kullanışlı kaldırması kendi kendini otomatik ayarlaması. doğru düzgün ayar yaptıktan sonra dalma çıkma yapmaz, arkaya nerdeyse hiç bakmam diyebilirim.
bak vites hızlarını katologtan buldum senin için. bunu iyi incele daha bilinçli kullanırsın vitesleri, ben böyle öğrenmiştim.Orn123 link=topic=86222.msg1031918#msg1031918 date=1446584417' Alıntı:Hareket halindeyken Vs den R ye geçmiyor zaten ama Vs - Vn yapılabiliyor. Banada bir abi söylemişti ben öyle kullandım diye. Kendi sonra tümosan aldı hala arıyorum diyor başağı Ama eğer dediğin gibiyse kullanmamak lazım hareket halindeyken o vitesleri. Bir de özel mesaja bak abi.
* biz çok memnunuz, huyunu suyunu öğrendikten sonra gayet kullanışlı yakıt olarak çok uygun , vitesleri çok uygun , hele hidrolikleri benim için çok çok kullanışlı kaldırması kendi kendini otomatik ayarlaması. doğru düzgün ayar yaptıktan sonra dalma çıkma yapmaz, arkaya nerdeyse hiç bakmam diyebilirim.