BAŞAK 2073 SH 285 MASSEY

Ynt: BAŞAK 2073 SH 285 MASSEY

MasseyFerguson 265 link=topic=57485.msg694503#msg694503 date=1359573059' Alıntı:
Ben zaten 2073 le bir tutmuyorum 265 i. 2073 hp olarak ve ağırlık olarak 265 ten üstün neden bir tutaym ki ? Fakat 2073 ile 285 in arasında kalırsak 285 derim !! Traktör bana tarlada seri olacak ben onu arka arkaya bağlamak için almıycamya. uyy-*s
hidrolikten tut römorkla yokuş inip cıkmasına kadar güvenli mf den hız olarakta daha hızlı + yakıt az arkadaşım ben mf ye kötü marka demiyorum her motorun kendine göre avantajı var..Senin motorunada saygı duyarım işini gören motor kral motordur her zaman ama 265 te kullandım seninkisi gibi düz olanınıda harbiden ufak motor yani motor hacmi büyük olabilr ama ufak.. steyr le herktede yarışamaz diğer işlerdede yakıt konusunda falan üstün 8073 2073 768..

feuer_frei diyorki: hidrolik. tarla çekiş, herk, iniş, çıkış her yönden başak üstünmüş 285 ten. bide 30 ot balyasını götüremeyen 398 i kapıya koymazmış. neyin kafasını yaşıyorsun sen. sıcak bölgede hararet yapan, damper römorku takınca ikiye bölünen, zorlayınca yada vurdurunca dişli kıran başak ı 285 mf ile kıyaslarsın.başka yerde söyleme döverler.tmm başak yakıtı az ara işlerde kullanmak için on numara motor ona bişey demiyoruz ama yukarda söylediklerin saçma hemde çok saçma kafan güzelken girme siteye birader.

feuer_frei link=topic=57485.msg694509#msg694509 date=1359573635' Alıntı:
hidrolikten tut römorkla yokuş inip cıkmasına kadar güvenli mf den hız olarakta daha hızlı + yakıt az arkadaşım ben mf ye kötü marka demiyorum her motorun kendine göre avantajı var..Senin motorunada saygı duyarım işini gören motor kral motordur her zaman ama 265 te kullandım seninkisi gibi düz olanınıda harbiden ufak motor yani motor hacmi büyük olabilr ama ufak.. steyr le herktede yarışamaz diğer işlerdede yakıt konusunda falan üstün 8073 2073 768..

Yokuş inip çıkması diyorsun. 8073 ün yük çıkarttığı yerden 285 çıkartamazsa ne dersen de kardeş.. Hidrolik ( biz ona pehlivan çeki diyoruz) yapmadan 8073 kadar fazla çıkartamayabilir çünkü steyrin arkası ağır fergusona göre fakat hidrolik 285 pehlivan çeki yapsın 8073 ün çıkarttığının daha fazlasını çıkartır !! Bizim 5-6 köyler arası hiç steyr görmedim çünkü hep arıza yapıyor yok hidrolik pompasını patlatıyor yok dişli kırıyor vs.. 265 e gelin ufak motor demişsin ne ufaklığını gördün?? Edirnenin toprağı serttir ve hep kurak geçer yazları biz buna 12 numara 3 lü pulluk takıyoruz bu traktöre bu pulluğun neresi ufak ? Ekim zamanı geldiğinde 21 ayak mibzer takıyoruz yeri geliyo buğday yüklü çift römork takıyoruz yani daha ne yapsın bu traktör onu söyle bana ?

TOZLULU link=topic=57485.msg694812#msg694812 date=1359630154' Alıntı:
feuer_frei diyorki: hidrolik. tarla çekiş, herk, iniş, çıkış her yönden başak üstünmüş 285 ten. bide 30 ot balyasını götüremeyen 398 i kapıya koymazmış. neyin kafasını yaşıyorsun sen. sıcak bölgede hararet yapan, damper römorku takınca ikiye bölünen, zorlayınca yada vurdurunca dişli kıran başak ı 285 mf ile kıyaslarsın.başka yerde söyleme döverler.tmm başak yakıtı az ara işlerde kullanmak için on numara motor ona bişey demiyoruz ama yukarda söylediklerin saçma hemde çok saçma kafan güzelken girme siteye birader.
:D :D :D kaçtane 2 ye bölünen başak gördün dişli kırarmış bunlarla avutmayın kendinizi 398 4 TEKERLEKLİ RÖMORKLA HAFİF RAMPA YERDEN CIKARTAMADI RÖMORKU ATIP TUTMUYOM SENİN GİBİ... :D :D biride yazmış 285 de çıkarmış 73 lüğün cıktığı yeri pehlivan yapsan ne yazar yeri geliyo 73 pehlivan yapıp cıkamadığı yerler oluyo mf yi çift pehlivan kurtaramaz..ağır devirli motorlarla 285 265 gibi motorları karşılaştırmayın herkez biliyo sonucu rampadada kompresördede steyr zıplatır....övmeyin bana hele 200 serisini..Anticiler devam edin bakalım zaten steyr başak traktör çekmek icin üretildi tarlada gitmiyo denedim vitese takıyom yok gitmiyo haklısınız asfalt motoru steyr:D :DHiç düşünmedinizmi bu motorlar türkiyede 79 dan 2013 e kadar üretildi hayla daha üretiliyo demekki kalite varmış çeki varmış sağlammış boş boş konuşmayın kullanmadığınız üstüne bile binmediğiniz nerden belli..Hİdrolik patlatırmış breh breh baba demir çelik pehlivan çekiyi kırdı yan kolu kırdı kaç kere ama hic yağ atmıyo motoru 600 700 devirde 800 kg lik ilaç pompasını havaya dikiyo sen mf le dip gaz yap anca kaldırır :D :Dbaşka yerde söylemeyim döverler hee beni haksız yere dövecek adamın ben karısının elinden öperim rahat ol..Ne üyeler var sitemizde işlerine gelmeyince sen bilmiyon sarhoş girme siteye v.b laflar sadece :D :D :D

feuer_frei link=topic=57485.msg694962#msg694962 date=1359646639' Alıntı:
:D :D :D kaçtane 2 ye bölünen başak gördün dişli kırarmış bunlarla avutmayın kendinizi 398 4 TEKERLEKLİ RÖMORKLA HAFİF RAMPA YERDEN CIKARTAMADI RÖMORKU ATIP TUTMUYOM SENİN GİBİ... :D :D biride yazmış 285 de çıkarmış 73 lüğün cıktığı yeri pehlivan yapsan ne yazar yeri geliyo 73 pehlivan yapıp cıkamadığı yerler oluyo mf yi çift pehlivan kurtaramaz..ağır devirli motorlarla 285 265 gibi motorları karşılaştırmayın herkez biliyo sonucu rampadada kompresördede steyr zıplatır....övmeyin bana hele 200 serisini..Anticiler devam edin bakalım zaten steyr başak traktör çekmek icin üretildi tarlada gitmiyo denedim vitese takıyom yok gitmiyo haklısınız asfalt motoru steyr:D :DHiç düşünmedinizmi bu motorlar türkiyede 79 dan 2013 e kadar üretildi hayla daha üretiliyo demekki kalite varmış çeki varmış sağlammış boş boş konuşmayın kullanmadığınız üstüne bile binmediğiniz nerden belli..Hİdrolik patlatırmış breh breh baba demir çelik pehlivan çekiyi kırdı yan kolu kırdı kaç kere ama hic yağ atmıyo motoru 600 700 devirde 800 kg lik ilaç pompasını havaya dikiyo sen mf le dip gaz yap anca kaldırır :D :Dbaşka yerde söylemeyim döverler hee beni haksız yere dövecek adamın ben karısının elinden öperim rahat ol..Ne üyeler var sitemizde işlerine gelmeyince sen bilmiyon sarhoş girme siteye v.b laflar sadece :D :D :D
yaş ortalaması düşük bi arkadaşsın galiba oyuncak traktörlerle avut kendini hadi gülüm yandan biz korkmayız şteyr den

TOZLULU link=topic=57485.msg694970#msg694970 date=1359647085' Alıntı:
yaş ortalaması düşük bi arkadaşsın galiba oyuncak traktörlerle avut kendini hadi gülüm yandan biz korkmayız şteyr den
bu kadar belli etmeyin kendinizi korkmayla ilgili bişey demeden kendin söylüyon demekki var bişeyler oyuncakmış artlislk yapma..Kullanmadığın motorları karalama bişeyden haberin yok gelip böyle konuların altına yorum atıyon git ford forumunda gezin..

evlat seni motor diye sürerim de uğraşmaya değmez . kimsenin burada başka bi traktörü karaladığı yok. sen hariç. yok her yönden başak 285 ten üstünmüş 398 i kapıya koymazmış römorku düz tarlada çekmezmiş ws ws.sen nerelisin nerde oturuyon. geleyimde o övdüğün şteyri 2 hamlede bak bakalım dişlisini kırıyormuyum kırmıyormuyum. her traktörün bazı konularda üstün yönleri vardır.dediğim gibi başak hafif işlerin ara işlerin traktörü yakıtı az olduğu için.hemde bazı işlerde pratik bir traktör. ama hala ısrarla kendinden üstün olan traktörlerle kıyaslamaya çalışıyorsun.şteyr 1970 lerden beri üretiliyor demişsin Ford un mf nin tarihine bakmanı tavsiye ederim.çok seviyorsan o hurda şteyrini git koltuğunda uyu.

Yav arkadaşım çok iddaa ettiğin 8073 bile 12 inç 3 lü pulluk çekiyo sen neyin tribindesinn ??? !!! Steyr pehlivan yapsa ne yazar be kuş kadar önü var zaten dokunduğun gibi askıya alıcak. Tarla sürerken önü kalkan traktörü övüyorsun bana sanki hiç bilmiyoruz steyri. Hem sen ne istiyorsun 200 serisinden kardeşim ne zararı var sana mazot yakıyo diyemi bu kadar kötülüyorsun ?? Tamam steyrden fazla yakabilir ama şunu bil ki steyrin yaptığı işi fazlasıyla yapar + yaktığı mazotun hakkını verir sen rahat ol yani.. 800 kg yük diyorsun pehhhh :D mibzer buğday + gübre dolu 1 ton geliyo onu bayır yukarı kaldırıyoruz sen 800 kg den devam et.. Steyr onu öyle bayır yukarı kaldırsın ters takla atar bee zuha-*-s 398 i kötüleyen bi sen varsın bu sitede yani başka daha göremedim 398 in nasıl traktör olduğunu bilmiyorsun anlaşılan.. Getir istediğin tek çeker traktörü 398 in yanına bile gelemez.!!
Massey Ferguson 398 2wd -- tümosan 90 80 4 wd
Al çok kötülediğin 398

MasseyFerguson 265 link=topic=57485.msg695041#msg695041 date=1359651841' Alıntı:
Yav arkadaşım çok iddaa ettiğin 8073 bile 12 inç 3 lü pulluk çekiyo sen neyin tribindesinn ??? !!! Steyr pehlivan yapsa ne yazar be kuş kadar önü var zaten dokunduğun gibi askıya alıcak. Tarla sürerken önü kalkan traktörü övüyorsun bana sanki hiç bilmiyoruz steyri. Hem sen ne istiyorsun 200 serisinden kardeşim ne zararı var sana mazot yakıyo diyemi bu kadar kötülüyorsun ?? Tamam steyrden fazla yakabilir ama şunu bil ki steyrin yaptığı işi fazlasıyla yapar + yaktığı mazotun hakkını verir sen rahat ol yani.. 800 kg yük diyorsun pehhhh :D mibzer buğday + gübre dolu 1 ton geliyo onu bayır yukarı kaldırıyoruz sen 800 kg den devam et.. Steyr onu öyle bayır yukarı kaldırsın ters takla atar bee zuha-*-s 398 i kötüleyen bi sen varsın bu sitede yani başka daha göremedim 398 in nasıl traktör olduğunu bilmiyorsun anlaşılan.. Getir istediğin tek çeker traktörü 398 in yanına bile gelemez.!!
Massey Ferguson 398 2wd -- tümosan 90 80 4 wd
Al çok kötülediğin 398
helal. 4x4 te bile çekemiyor. 5 litre benzin vereyimde yaksınlar tümo yu zuha-*-s bu arada 2 tane başak bağla arkasına it gibi sürükler bu 398 zuha-*-s

TOZLULU link=topic=57485.msg694998#msg694998 date=1359649311' Alıntı:
evlat seni motor diye sürerim de uğraşmaya değmez . kimsenin burada başka bi traktörü karaladığı yok. sen hariç. yok her yönden başak 285 ten üstünmüş 398 i kapıya koymazmış römorku düz tarlada çekmezmiş ws ws.sen nerelisin nerde oturuyon. geleyimde o övdüğün şteyri 2 hamlede bak bakalım dişlisini kırıyormuyum kırmıyormuyum. her traktörün bazı konularda üstün yönleri vardır.dediğim gibi başak hafif işlerin ara işlerin traktörü yakıtı az olduğu için.hemde bazı işlerde pratik bir traktör. ama hala ısrarla kendinden üstün olan traktörlerle kıyaslamaya çalışıyorsun.şteyr 1970 lerden beri üretiliyor demişsin Ford un mf nin tarihine bakmanı tavsiye ederim.çok seviyorsan o hurda şteyrini git koltuğunda uyu.
steyr dediğinin tarihi araştır bakalım nerelere uzanıyo evlatlı fiatlı konuşma senin yollarını ......Adam gibi yorumlar yap 2 hamlede kırıcakmış sen çok satranç oynuyon galiba her motorun üstün yönü varmış 398 i kapıma sokarım sokmam sanane..2073 8073 768 760 her türlü mf 265 285farketmez 275 de kaynar aralarında her türlü çoğu yönden üstün bırakın bu işleri..Adamın konuya yazık oldu başlıcam 7610 nada 398 ide ne ka..at insanlar var aramızda yaw..Yorumlara bidaha bakıyom ne kadar cahil olduğunzu belli oluyo ulan kullanmasam motorları neyse 265 steyrin yukarda saydığım motorlarından fazla iş yapsın yakarım sallayın bakalım neremle güleyim size:D :D :D2 başak sürermiş yavaşş tek başakla mücadele etsin ondan sonra bağlarsınız ulan başakta 300 kg daha yük at 398 i hertürlü çeker..konu nereye saptı 398 le kıyaslama yaparsınız ne cahil üyeler var aramızda..Siz çiftçiyseniz ben yokum :D :D.çift sürerken kaçtane steyr gördün önü kalkan ulan atılır ama bu kadar atılmaz yazıkkk..Gerçekleri söyleyince nası bağrıyonuz ama gerçekleri söyleyince ÖVMEK oluyo demek..

398 sen gücünü bilmiyon her halde güya 4 tekerlekli remorkla rampa yerden çıkaramadı diyosun 398 4x4 10 ton yükü takıyoz dik çakıllı rampdan hiç tınlamadan çıkıyor bee steyr stery nereye kadar kim kullanıyor sanki şu steyrı antikaya dönmüş :) 398 steyr e çiftte tozunu yutturur be 398 e 5 li takak steyr e 2 li takak steyr yine yetişemez alev alır :) :) külüstür motoru övüp duruyon :)

398 le kıyaslıyordun 285 e düştün. baş edemedin 265 e düştün bu gidişle 135 lik massey le kıyaslarsın ancak o şteyri sen

feuer_frei link=topic=57485.msg695085#msg695085 date=1359655223' Alıntı:
steyr dediğinin tarihi araştır bakalım nerelere uzanıyo evlatlı fiatlı konuşma senin yollarını ......Adam gibi yorumlar yap 2 hamlede kırıcakmış sen çok satranç oynuyon galiba her motorun üstün yönü varmış 398 i kapıma sokarım sokmam sanane..2073 8073 768 760 her türlü mf 265 285farketmez 275 de kaynar aralarında her türlü çoğu yönden üstün bırakın bu işleri..Adamın konuya yazık oldu başlıcam 7610 nada 398 ide ne ka..at insanlar var aramızda yaw..Yorumlara bidaha bakıyom ne kadar cahil olduğunzu belli oluyo ulan kullanmasam motorları neyse 265 steyrin yukarda saydığım motorlarından fazla iş yapsın yakarım sallayın bakalım neremle güleyim size:D :D :D2 başak sürermiş yavaşş tek başakla mücadele etsin ondan sonra bağlarsınız ulan başakta 300 kg daha yük at 398 i hertürlü çeker..konu nereye saptı 398 le kıyaslama yaparsınız ne cahil üyeler var aramızda..Siz çiftçiyseniz ben yokum :D :Dkaçtane steyr gördün önü kalkan ulan atılır ama bu kadar atılmaz yazıkkk
asvaltta zaten ağır olan çeker git 30 hp traktörle 100 hp traktör ü çekiştir 30 hp 100 hp den daha ağır olsun 30 hp çeker 10 başak 398 in yanından geçemez be başak neymiş 15 yıllık geçmişi olan traktör markası 398 in sesi görüntüsü yeter önemli olan çekişmede çekmek değil önemli olan çiftte üstünlük sağlamak tır başak çekse ne olacak çekmese ne olacak

bilen biliyor siz üstüne bile binmeyenlerden mi öğrencem onu bunu nerenizi yırtarsanız yırtın gerçekleri bilen biliyor :D :D :D :D 398 le kıyaslamalar falan baksana..vay be steyr ler külüstür oldu 135 le kıyaslamalar falan BU kadar belli etmeyin ANTİ steyr başakcı olduğunuzu yediremiyonuz biyerlerinize dır dır ötün burda :D :DAtın tutun bakalım :D :D
Ne kadar fanatik var sitemizde belli oluyo..Ben hic övmedim burda steyri öyle böyle diye gerçekleri söyleyince size öyle gelir:D :DFanatik olunur bu kadar fanatik olunmaz 398 7610 bune be abi asıl siz övüyonuz steyri baksana kıyaslamalara :D :D

ahmet_1905 link=topic=57485.msg695105#msg695105 date=1359656351' Alıntı:
asıl sen 398 265 285 i kötülüyorsun bizde karşılık variyoz biz anti başak çı steyr ciysek sende anti masseycisin
alakası yok kötülemekle gerçeği söyledim 285 lede başıma geldi damperle gidiyor ama römorkla asılmaya gelince yok % 10 meyil anızda bile patinaj çekiyo 398 e gelince rampa dediğim çim rampadan cıkamadı komşudan aldık 2 motor gidelim diye yok cıkamadı römork takmıcan mf ye anlatmak istediğim bu..Bayır yerlerde arkası ağır olduğu için steyr daha iyi dedik 265 285 e göre sen gelmişin 398 le takalım pullukları falan konuyu uzatan siz :D :Dmf le steyrin hidroliklerini kıyaslayamazsın daha çok avantajı var mf ye göre az mazot yakması az yakıyo demek çekmiyo anlamına gelmez karıştırmayın öğrenin azcık bu motorları kullananlardan sorun falan sonra yorum atın :D :D

ahmet_1905 link=topic=57485.msg695109#msg695109 date=1359656767' Alıntı:
4x2 kabinsiz ama ön ağırlık full + arkada 4+4 ağırlık vardı tırnakda vardı dişlerde ozaman mf düştü gözümden koskoca motor bizm steyr tırtıl gibi cıktı :D