Basak sahiplerinin iyi yani var derler.sanayide cevren olurmus..
Basak sahiplerinin iyi yani var derler.sanayide cevren olurmus..
getir götür işi senede 2 3 kere 1 dönüm yeri pulluk 4 5 dönüm yeri diskaro olay bu
T480 teknik olarak daha üstün bir kapasiteye sahip. Fiyatıda daha uygun. Traktör düzgünse değerlendirin.
T480'i ele bence Alper, ya da 2014 sonrası çıkan 3 silindir olan T480S bak. Ne güzel TT bakıyordunuz, olmadı mı o iş?
Teknik olaraktan kastı nne ustam motoru motor değil vites geçişleri geçiş değil piyasası piyasa değil
Yakıt depo kapasitesi, aks mesafesi, ağırlığı, motor maksimum tork devri, hidrolik kaldırma kapasitesi.... vb. İşiniz çok olsa Kubotalar falan var ama. Başak yanına gelemez bunun.
Eski tip t480 den bahsediyorum s modelinden değil bu t480 in hiçbiyerde özelliği bulunmuyo varsa özellik tablosu felan link atda bi karşılaştırma yapıyım
Başak 2047,
3 silindir 2900 Sonalika motor. Newholland t480s ler de aynı. 3 silindir 2900 motor. Aynı şekilde oda Sonalika.
İki arasında hangisi dersen t480s (t480 lerin ilk çıkanlar 4 silindir)
fakat benim kendi görüşümü sorarsan hiçbiri.
Nhnin eski t480 i bu 4 silindirli olan onun yerine başak 2047 eko düşünüyorum
Aynen öyle başak 3 silindir 2900 küsür motor torku daha iyi hidrolik çıkışı 2 tane birazdaha ağır bi traktörO zaman ikisi arasında Başak daha mantıklı. Çünkü ilk çıkan t480 traktörler hem dört silindir hemde 2200 motor. Başakta 2900 motor var.
Hocam konu açılalı epey zaman olmuş.Günceldir dostlar
Hala bir bilgi veren yok muHocam konu açılalı epey zaman olmuş.
Başak 2047 eko yu aldınız mı?
Aldıysanız memnun musunuz?
Diğer üyelerden bu traktörü kullanan var mı?
Biz de New Holland t480 veya Başak 2047 Eko tarla gibi ara işlerde kullanmak için uygun bir traktör bakıyoruz.