BARAJ VE GÖLET YAPARAK SU SORUNU ÇÖZÜLEBİLİR Mİ?

İleri ki yıllarda bu dedikleriniz de yetmeyip yeraltı gölet veya barajlara geçilmesi gerekecek.
necdetdemiral arkadaş kapalı sistem yapılıyor diyorsun da bizim burada geçen yıl faaliyete yeni yeni devreye girmeye çalışan Hamzadere barajı kanalları halen AÇIK kanal yapılmaya devam ediyor.
merhaba. yeraltı göletleri ile alakalı ben önyargılıyım. yapılmasını da pek istemiyorum. açık kanallarla alakalı yazdığım şeyi tam anlayamamışsınız. eski göletlerin neredeyse hepsi açık kanal zaten. dsi gölet projelerindeki hızı kapalı basınçlı sulama projelerine verdi artık bunu demek istedim. umarım sizin açık kanal olan barajınız da en kısa sürede kapalıya geçer.

merhaba. yeraltı göletleri ile alakalı ben önyargılıyım. yapılmasını da pek istemiyorum. açık kanallarla alakalı yazdığım şeyi tam anlayamamışsınız. eski göletlerin neredeyse hepsi açık kanal zaten. dsi gölet projelerindeki hızı kapalı basınçlı sulama projelerine verdi artık bunu demek istedim. umarım sizin açık kanal olan barajınız da en kısa sürede kapalıya geçer.

Yer altı göleti ileriki yıllara kalır. Ancak bizim bölgede yeni yapılmaya çalışılan Hamza dere sulama yeni yapılırken AÇIK yapılıyor. Benim arazinin olduğu yere 2019 yılında ilk defa şu salındı. Açık olmasına bile razıyken düzgün kanalları yapmadıkları dan yollar su içinde kalıyor.