Banka kredisi hakkında bilgisi olanlar bakabilir mi?

Öncelikle herkese merhabalar. Konuyu yanlış yere açmışsam çok özür dilerim.
Şimdi sorum şöyle: Paraya sıkıştımız için ihtiyaç kredisi almak istiyoruz.Yıllık ödeme şeklinde olanlardan tabiki. böyle bir kredi var mı bilginiz var mı? Eğer ki yoksa bir yazı görmüştüm ekimden sonra hasata kadar geçen kısımda mazot gübre işçilik için falan kredi varmış ondan kullanmak istiyoruz ne kadar verirler acaba bilginiz varmı?
Biz 3 sene önce boru kredisi kullandık. 20000 tl ve buna 35 dekar tarla hipotek verdik. Geçen sene 95000 tl traktör kredisi kullandık bunun içinde daha önce verdiğimiz 35 dekar da dahil olmak üzere 130 dekar yer hipotek verdik. bu iki kredinin üzerine bir daha kredi çıkar mı?
şuan çks de 200 dekar falan tarla var birde kiralık tarlalar var onlar dahil değil. Bilgisi olanlar yardımcı olursa çok iyi olur. Şimdiden teşekkür ederim :)

Değerli kardeşim soruna cevap olarak "evet banka iki kredinin üzerine bir kredi daha verir"

Güzel kardeşim beni yanlış anlama! İki tane büyük kredi kullanmışsınız, 135 dekar ipotekli... Şu an para sıkıntısı çekmenizin nedeni zaten faiz borcu.

Zaten gırtlağına kadar borcun var. Başka çare aramalısın, kredi ile aldığın traktör şimdi kaç para eder? Borcu az kaldı ise onu sat daha
uygun olanı al.

4-5 yıl önce bir arkadaşım 200.000 lira borcu için intihar etti. Şimdi bir arkadaşımın 350.000 lira kredi borcu var. Diğer arkadaşımın 150.000 lira...

Yol yakınken dön kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: 03murat ve yevis
Bizimde başımız dan kefil likten 123 bin tl ödedim ödedim kişi hiç bişey satma kredi kullan dedi ben kabul etmedim ne var ne yok sattım ve kurtuldum allaha şükür kafa rahat sende nekadar ihtiyaç varsa tarla araba traktörü sat borç tan kurtul borcu borçla kapatmak batağa gitmektir

• Beğen
Tepkiler: yevis ve ENES4422
Ne kadar krediye ihtiyacınız var bilmiyorum ama biz geçen yıl gübreyi Tarım krediden peşin alacaktık bi köylümüzde kredi kullanmak istiyordu 25 ton gübreyi o kişi tarım krediden vadeli aldı bizde ondan peşin aldık

Değerli kardeşim soruna cevap olarak "evet banka iki kredinin üzerine bir kredi daha verir"

Güzel kardeşim beni yanlış anlama! İki tane büyük kredi kullanmışsınız, 135 dekar ipotekli... Şu an para sıkıntısı çekmenizin nedeni zaten faiz borcu.

Zaten gırtlağına kadar borcun var. Başka çare aramalısın, kredi ile aldığın traktör şimdi kaç para eder? Borcu az kaldı ise onu sat daha
uygun olanı al.

4-5 yıl önce bir arkadaşım 200.000 lira borcu için intihar etti. Şimdi bir arkadaşımın 350.000 lira kredi borcu var. Diğer arkadaşımın 150.000 lira...

Yol yakınken dön kardeşim.

Öncelikle çok teşekkür ederim fikirleriniz için. Ama bize o krediler hiç dokunmuyor hepsini rahatça ödeyebiliyoruz ondan yana sıkıntımız yok. Bu sene düğün yaptık o yüzden biraz açıldık. Mazot gübre ve elektrik parası olmadığı için kredi düşünüyoruz.