Kamyonda kullanan arkadaşlar var balya patlatma konusunda sorun yaşadıklarını bilmiyorum fakat memnun olduklarını söylüyorlardı
Tabi memnun olur 1 işçi eksik çalışıyor mazot yakmıyor
Kamyonda kullanan arkadaşlar var balya patlatma konusunda sorun yaşadıklarını bilmiyorum fakat memnun olduklarını söylüyorlardı
[emoji16][emoji106]Tabi memnun olur 1 işçi eksik çalışıyor mazot yakmıyor
Ben kamyona topluyorum direkt romork ile uğraşmıyorum 1 kişi istifliyor 2 kişi balya veriyor 1 de şöför var ben bu makineyi alsam daha mı hızlı yaparım yoksa böylemi daha hızlı olur.Bir de insanın gücü dayanmıyor ip ten tutarak sürekli parmaklar ağrıyor yoruluyor bunun ile traktörle kamyona versem 2 kişi istiflese 1 kişi traktör 1 kişi kamyon sürse böyle daha seri ve daha mı basit olur
Parasini cok kisa zamanda amorti eder dik olan asan tarimin var o digerine göre daha kullanisli
Isterseniz kendinizde sanayide yaptirirsiniz
Tavsiye ederim Kamyonada güzel yüklüyor hareketi tekerden aldigi icin yalniz balyalarin boyutunun cok büyük olmamasi lazim normal standart olursa rahat yüklüyor
Fiayatini su an bilmiyorum gecen senelerde 6-7 bin tl civari idi
Bayileri var illerde biz corum bayinden aldik
Direk fabrikasini arayip irtibatada gecebilirsiniz
Peki teşekkürler çok iyi bir makine toplaması çok kolay olur ama depoya istiflemede sıkıntı olur şaftlı olan o zamanda çalışır işi kolaylaştırır
Ben bunu dik tipini 3 yildir kullaniyorum gayet memnunum hertürlü arazide topluyor sıkıntısız 2 kisi ile is bitiyor biri traktörü kullaniyor biride uste istif yapiyor 2 tekerli 3x5 balya römork u var çok rahat oluyor fakat ufak tefek tadilat yaptim ilk geldiginde hazne genis geliyordu balyayi kaciriyordu bu yuzden profil katnatarak hazneyi daralttim 3 yıldır problem yok tavsiye ederim
Benim kullandigim tekerden güç aliyor saftli degilBen kamyona topluyacam kamyon şöförü 2 de istifleyen olcak şaftlı olanı pek kullanmak istemiyorum ayrı yeten birde traktör gerekiyor ona tekerinden güç alarak dönen daha iyi bence öneren varmı kullanıpta
Benim kullandigim tekerden güç aliyor saftli degil
Aktürk makina benimki memnunumNasıl memnunmusun markası ne
Aktürk makina benimki memnunum
Ben 3 sezondur kullaniyorum su anki fiyatını bilmiyorumFiyatları ne bu makinaların
O alanda tahminim 1000civarı balya vardır Emre abi. Günlük kapasite şoför , romork sayısı , istifleyiciye , balya sıklığına bağlı bi durum. En son makineye iyice alıştığımız süreçte 120balya 25dakikada dolmaya başlamıştı. Günlük 5-6 araba istifledikten sonra çalışma isteğim kalmıyor benim . Yarın yapalım felan diyorum babama . Ama yağmur sıkıntısı olursa günde 1000balya bile istiflediğim oldu , sezonun son yonca biçiminde.Günde kaç balya taşıyorsun bunla istiflediğin yerde kaç balya var
Bölgemizde rampa olmadığı için engebeli arazilerde makine nasıl çalışır bilmem ama arkadaki romorka 100balya üzerinde yük sardığımızda her sıra sonu dönüşlerinde bizimde aynı sıkıntıyı yaşadığımızı belirtermek isterim . Bence makinanın hafifliğiyle alakalı bir konu.Bu makinalarin tek sikintisi rampali yerlerde ki hafiflikten dolayi remorkun makaslamasi siz cozum bulabildiniz mi ?
İlk zamanlar en çok bana koydu makinenin alınması abi . Alışmakta çok güçlük çektim. İlk zamanlar tüm satırları 2 kişi istifliyorduk. Yavaş yavaş makinenin çalışma prensibine uygun olsun diye geriden kaymaya başlamadım.Elle toplamamı basit sizce bu makinamı