Fiyatı ne kadar fil ipinFil ipi bende cok begendim. Hem fiyati uygun hemde kalitesi iyi
Fiyatı ne kadar fil ipinFil ipi bende cok begendim. Hem fiyati uygun hemde kalitesi iyi
Gecen yil 10 kg 55 tl den aldimFiyatı ne kadar fil ipin
İyiymis geçen sene gül ipi de o fiyattan aldık bizGecen yil 10 kg 55 tl den aldim
Sigorta kesiyo derken hangi sigortadan bahsediyosun baglama grubu sigortasimi yoksa yabalarin veya volanin sigortasimiGül ip bizim baltada ip haznesinin ineğere çıkışındaki yaylı baskılarında düğümlenip kırıyordu filip de sorun yok sadece filip de. Düğüm sorunu oluyor mekiklerden çıkışda sıyrılıp bağlamıyor kırık çıkarıyor
Gasbardo da 1000 balyada 3 tane anca kırdı sigorta çok kesiyor bende
Sigorta kesiyo derken hangi sigortadan bahsediyosun baglama grubu sigortasimi yoksa yabalarin veya volanin sigortasimi
Sent from my LG-D331 using TrakKulüp mobile app
Bisey diyrmicem abicim bu konuda. Benim mekikten hic sigorta kesmedi. En fazla gurubun sigortadi kesti okadar. Ama pistonun ignelere vurmasini engelleyen yayli kol bendede atiyo zaman zamanMekikteki dişlinin içindeki sigorta kesiyor o kesince pistonun iğnelere vurmasını önleyen yaylı kol atıyor ardından volan kesiyor
Bisey diyrmicem abicim bu konuda. Benim mekikten hic sigorta kesmedi. En fazla gurubun sigortadi kesti okadar. Ama pistonun ignelere vurmasini engelleyen yayli kol bendede atiyo zaman zaman
2013 paksan 8002. Baglama grubu farkli bizim makinalarda. Biraz daha eski modellerde raspeydiHangi marka senin ki
2013 paksan 8002. Baglama grubu farkli bizim makinalarda. Biraz daha eski modellerde raspeydi
Bicok kisiden bicok marka icin degisik yorumlar oluyo ama genel olarak paksan galignani gibi markalar begeniliyoGaligani kullandım onunla aynı biliyorum Onuda
Ama en ii makina glass benim bi önceki oydu bunuda ona benziyor diye aldım
Bicok kisiden bicok marka icin degisik yorumlar oluyo ama genel olarak paksan galignani gibi markalar begeniliyo
Ne gibi bir sıkıntısı oldu bende çokcanlar aldım ikinci el ama komple bilyaları burçları dişlileri haşpay bıçakları kayışları değişmişBen 4 senedir çokcanlar kullanıyorum serilikde üstüne makina tanımam.new holland ve galligani gibi makinalar seriligi pek sevmiyor.cokcanlarin bağlama gurubunda sıkıntı çıktı ama şimdi düzelttiler ve çok iyi oldu
2013_14 modellerin bağlama gurubunda sıkıntı vardı sonradan giderdiler onun haricinde bişey olmadı aşınan parçayı değiştir devamNe gibi bir sıkıntısı oldu bende çokcanlar aldım ikinci el ama komple bilyaları burçları dişlileri haşpay bıçakları kayışları değişmiş
Ben makinayı alırken sordum bağlama grubu raspe dediler üzerinde de RS yazıyor aldığım yer balya makinası üzerine bir atölye komple söküp dağıtıyorlar a dan Z ye komple rulmanlarını burçlarını haşpay bilyalarını kızaklarını iğnelerini dişlilerini değiştirmişler lastikler yeni patlak çatlak kaynak yok2013_14 modellerin bağlama gurubunda sıkıntı vardı sonradan giderdiler onun haricinde bişey olmadı aşınan parçayı değiştir devam
O zaman şanslısın bende fabrikaya degistirtmistim normalde bağlama gurubunu kendisi yapıyor sadece 13_14 modellerinde sıkıntı çıktı simdikiler baglama gurubunu zincirle besliyor daha iyi oldu sizin ki kaç modelBen makinayı alırken sordum bağlama grubu raspe dediler üzerinde de RS yazıyor aldığım yer balya makinası üzerine bir atölye komple söküp dağıtıyorlar a dan Z ye komple rulmanlarını burçlarını haşpay bilyalarını kızaklarını iğnelerini dişlilerini değiştirmişler lastikler yeni patlak çatlak kaynak yok