tarlada balya 9 tl
Balyaların tamamı tarlada peşin 10 tl ye satıldı.Yapıldığı gün geldi aldı adamlar, toplamda 5000 civarı 20-22kg.Yer Tokat Kazova...
tarlada balya 9 tl
Balyaların tamamı tarlada peşin 10 tl ye satıldı.Yapıldığı gün geldi aldı adamlar, toplamda 5000 civarı 20-22kg.Yer Tokat Kazova...
Yusuf abi vallaha bugdayi felan sattik dedem cok rahatsiz para pul yok gozumuzdeTarlada 10 tl.
20 güne kalmaz it fiyatları 15 tl'ye yaklaşır.
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende iskife taşıyorum bi 15000 tane taşımayı düşünüyorum
Bende iskife taşıyorum bi 15000 tane taşımayı düşünüyorum
Ben yapmadim daha dogrusu yapamadim adam (emek) olmayinca olmuyorBaşkan Balya işini ne yaptın istif yaptın mı fiyatlar nasıl
Geçmiş olsunBende yaptım 8000 civarı yandı gitti sac altına koyuyorsanız dikkat edin tavana kadar koymayın
Çok geçmiş olsun trapez saçtan mı yandı saçın yangın çıkardığini ilk defa duydum benimde samanlık beyaz boyalı trapez insallah sıkıntı çıkmazBende yaptım 8000 civarı yandı gitti sac altına koyuyorsanız dikkat edin tavana kadar koymayın
Bizim burda tarlada 7.5 8e gidiyor yağişlardan samanlar siyahlaşmiş albenisi yokTekirdağ Muratlıda tarladan 12 lira
Kırklareli lüleburgaz köyünde tarladan 8-10 lira .bu civarda bu şekilde.önümüzdeki kış
saman 15
Buğday balyası 20
Yonca 25 i geçer .rabbim hayvancılık yapanların yardımcısı olsun.
Umarım çok para etmez.
Bana göre, tarladan 8-10 liraya vermeyip kışa 15-20 olmasını beklemek insafsızlıktır. Etrafımda tırım tırım saman arayan, kara kara düşünen arkadaşım, köylüm varken istif yapıp kışa satmak içime sinmez. Biz birbirimizin yanında olmazsak, birbirimize sahip çıkmazsak kim çıkacak? Samanı 8,5 liraya, otu 16 liraya eve teslim götürdüm. ALLAH bin bereket versin yine kazandık, ayrıca kazandığımız hayır dua karımız olsun.
Küçük ölçekli üreticiye lafım yokta (zaten adam zor bela 3 kuruş kazanıyor), biçeri olupta biçim karşılığı yer toplayan ve topladığı samanı istifleyen malına zengin, gönlü fakir ağalara gerçekten gıcık oluyorum.
Kimse alınmasın tartışma çıkarmak için yazmadım herkesin düşüncesi, hesabı kitabı farklıdır. 2 sene önce bende istif yapmıştım ama artık farklı düşünüyorum. Herkesin eğriside-doğrusuda kendine...