Böyle yakarsınız sigorta panelini oda 500tl civarı
Önlem olarak bence tepe lambalarını led olursa akım az olur ve bu problem ortadan kalkar diye düşünüyorum.
Böyle yakarsınız sigorta panelini oda 500tl civarı
Röle takılı değil mi ?
Tesisatı zayıf olduğu için bide elektriği stop lambalarından aldı elektrikçi dinamadan alaydı
Sıkıntı elektrikçide abi stoptan elektrik mi alınırmış
Ben şahsen balya işi yapacaksam klimalı motor tavsiye ederim. O yüzden de ekonomik bir klimalı tümosan alır işimi görürüm.
Abi ben çalıştıydım bu sene ama her yol vardı bizde helikopterinden tut tırmıkla sap çıkarmasına kadar bi tarlayı 2 kere bağladığımız olduKardeşim bide helikopterle mi tırıyosun sen balyayla baya bi uğraşıyorsun
Abi ben çalıştıydım bu sene ama her yol vardı bizde helikopterinden tut tırmıkla sap çıkarmasına kadar bi tarlayı 2 kere bağladığımız oldu
Ben makina alırsam bidahaki sene helikopter alırım mısır sapıda bağladık bizBatuhan 2sene oldu balyaya başlayalı ben de balya makinasını tanımaya çalışıyom önceleri pancar Mısır la uğraşıyordum ama döndük anladığım kadarıyla tırmıkla helikopter arasındada baya fark oluyo ama alacam bi helikopter
Sağolasın abiKardeşim maşallahın var[emoji4]
Traktörün markası neydi sigorta kutusu çok kötü olmuş
Bende td 100 de kullaniyorum sarj dinamosundan aliyoruzNew Holland td 90 az daha yanıyodu
Bende td 100 de kullaniyorum sarj dinamosundan aliyoruz
Gecmis olsun yapicak bisi yok yani bizim elektirikci buyuk sigorta takti dinamoya sikinti cikarmadi sadece fan calistiriyo stoplara romork fisi takili kac saatte traktorunuz bu aradaBizim elektrikçi stop lambalarından aldığı için dinamadan alaydı sıkıntı olmazdı bide 50lilik sigorta takmış oda atmayınca yaktı tesisatı
Gecmis olsun yapicak bisi yok yani bizim elektirikci buyuk sigorta takti dinamoya sikinti cikarmadi sadece fan calistiriyo stoplara romork fisi takili kac saatte traktorunuz bu arada
Vay beh baya olmus 2013 mu td3300saati vurdu