Geniş ara radyatör taktırdımmı iş tamam ben traktörun hararet yapmasinı sıkıntı yapmam ya pervaneyi degistir yada radyatör sikinti cözülür saglamlik ve yakıta odaklanin benceDeutz same gurubunda hararet sıkıntısı varmı arkadaşlar? Kubota 8540 hararet sıkıntısı olması biraz aklımı karıştırmadı değil, kafamdaki traktörlerden bitanesiydi.
Deutz same gurubunda hararet sıkıntısı varmı arkadaşlar? Kubota 8540 hararet sıkıntısı olması biraz aklımı karıştırmadı değil, kafamdaki traktörlerden bitanesiydi.
Abi kale radyatörü bi ara üretmişlerdir kubotaya göre bizim ısuzu da japon malı radyatörden hava bile zor gecer o denli dar ama hararet yapmaz tabi traktör sap saman işinde calistigindan geniş ara şartKubota`nın servis müdürüne, satış müdürüne bayisine bunu 10 defa anlattım ama genede anlamadılar
Piyasadaki en dar petekli radyatör Kubo da
Çözüm ; ön panjura sineklik takmakta buldum, şimdi yaz kış sineklikle geziyo motor, baya dalga geçen oluyor ama
Sırf bu yüzden başka kimse yanaşmıyor bizim burada kuboya, 2 yıldır benden başka kimse almadı
Deutz same gurubunda hararet sıkıntısı varmı arkadaşlar? Kubota 8540 hararet sıkıntısı olması biraz aklımı karıştırmadı değil, kafamdaki traktörlerden bitanesiydi.
Alınır, yada yaptırılır, sorun değil, Ülkemizde artık bu tür sanayi baya gelişmişAbi kale radyatörü bi ara üretmişlerdir kubotaya göre bizim ısuzu da japon malı radyatörden hava bile zor gecer o denli dar ama hararet yapmaz tabi traktör sap saman işinde calistigindan geniş ara şart
Valtranın tek sıkıntısı yakıt onun dışında hiçbir problem yok. Vitez sayısı fazla olması gerek. 16 ileri şanzıman maalesef bazı durumlarda yetersiz kalıyor. 12 vitesli traktörleri düşünmek bile istemiyorum..
Ben Kubota 8540 kulanıyorum fena dağil, Sorun radyatörünün çok sık petekli olması nedeniyle hararet
İlla sadece balya için ayrı bir traktör soruyorsan Ford 6600 gibisini görmedim, izlemesi bile keyif verici
Ben Kubota 8540 kulanıyorum fena dağil, Sorun radyatörünün çok sık petekli olması nedeniyle hararet
İlla sadece balya için ayrı bir traktör soruyorsan Ford 6600 gibisini görmedim, izlemesi bile keyif verici