Bu iş için sadece ÇKS ye değil, bakanlığın diğer kayıtlarınada bakacaklarmış, bu şekilde nasıl tespit edecekler acaba?
Kadın tek başına kalmış, kocası rahmetli olmuş miras kalmış tarla, kendi işleyemiyor tarlayı icar veriyor ama çks kendisinde, çks den ötürü icar tutup eken biçen mahsül kaldıran destek alamıyor, şimdi kadının eline destek vermeyecek ve tarlayı işleyene vereceksiniz anlıyorum.
Buna benzer kiracı serzenişleri misal fırıncı var bi tane, diyorki ekmeğe zam yok ben dünya kira veriyorum dükkan sahibi benden çok kazanıyor bana az kalıyor.
Eee o zaman kiralama kardeş yani, siz desteği kiralayana verirseniz tarlayı kiraya veren yüksek kiraya verecek , tıpkı fırına kiraya veren gibi olacak, sonuç değişmeyecekki, kiraya veren parasını peşin alacak, ama şimdi tarlayı kiraya veren peşin almıyor destekle alıyor, yani iş bttikten sonra almış oluyor bir kısmını, kiracıya destek vermek için uğraştığınızda ise tarla kiralayan daha yüksek bir tutarı peşin isteyecek ve öyle verecek kiraya, icar peşin olur çünkü, kiralayan tarlayı işleyen bu işten zararlı çıkar.