Bahçe Traktörleri Üzerine

Cevap: Bahce traktorleri arastirmasi

Hayırlı olsun. Kabinli olanlarda donanım farkı var diye biliyorum. acaba bizi donanım farkları hakkında bilgilendirir misiniz?

şatıl yani debriyaja basmadan ileri geri var stop go yani debriyaja basmadan frene basınca duruyor el debriyajı var çiftçeker ve difrensiyelkilidi düğmeli kuyrukmili düğmeli buçuk var 30 ileri 30 geri klima var kabin içi sessiz sormak istediğin soru olursa sorabilirsin

• Beğen
Tepkiler: ZEKERİYE BAYRAM
Bahçe traktörleri ülkemizde çok yaygınlaşamamış benim gördüğüme göre. Daha yeni yaygınlaşıyor. Belki bahçelerimiz küçük geliyor ekonomik olmuyor, belkide bağ bahçeler modern olmadığı için olabilir. Mesela isviçrelilerin Rigitrac, Same 90 Active Drive, Antonionun döner platform serileri, çok harika traktörler. Bahçe tarla karma da kullanılabilirler belki. Fendtin 250V serileri, Steyrın çift çeker bahçe serileri neredeyse yok gibi ülkemizde. Eski çift çeker Bağ bahçe traktörleri var onların da Hp leri düşük. Çiftçi de bunun yerine MF 135, 240S gibi tek çeker serileri tercih etmiş. Bizim köyde eskiden baya bi Leyland vardı mesela.
Bu pazar Ülkemizde bakir gibi görünüyor. İleride Antoniom bi tane olsun isterim mesela. Şu an traktörüm yok. 8-10 bin liralık düşük model 60 hp üzeri bi traktör ile başlayıp, parayı bulunca, böyle fonksiyonel iyi bir şey almak daha mantıklı geliyor bana. 25- 30 bin liralık bahçe tipi traktörle başlamak mantıklı gelmiyor. çünkü ekipmanı Yüksek Hpye göre alıp, sonradan ekipmanları işe yarar bi şekilde kullanmalıyız diye düşünüyorum.

Dün same bayisine uğradım biraderimle. Frutteto clasik ve natürel vardı bayide. Sade frutteto var mı dedim. İşte abi bu diyerek klasik olanı gösterdi. Hayır klasik olmayan daha özellikli olan sadece frutteto yazar dedim. Abi bundan başka birde natürel var dedi. Oda düşük özellikli. Adam bile Türkiye sitesinde olan traktör den habersiz. Dedim kabin olayı nasıl oluyor. Şimdiye kadar hiç kabini satmadık dedi dondum kaldım. Bu bayilerle sdf nin işi çok zor. Allah yardımcımız olsun.

Resim görünmüyor

Ben laptoptan bağlantı attıydım belki becerememişimdir. başka bi yol deneyeyim. same frutteto active drive.jpg

Cevap: Bahce traktorleri arastirmasi

debriyajsız ileri geri yani şatıl var stop go yani debriyaja basmadan frene basınca duruyor el debriyajı var çiftçeker ve difrensiyal kilidi düğmeli kuyrukmili düğmeli klima var buçuk var 30 ileri 30 geri sormak istediğiniz soru olursa sorabilirsiniz
Arka hidrolik kontroller elektronik mi. Motor pompası common Rail mi.