babalar tarlada kaldı

Ynt: babalar tarlada kaldı

ZOR İŞ BE ARKADAŞLAR, PANCAR HİÇ EKMEDİM ' DE KALDIRMADIMDA, SADECE ONDAN OLAN ŞEKERİ BİLİRİM. ALLAH KOLAYLIK VE BEREKET VERSİN İNŞALLAH. [size=14pt]ŞEKERİN KIYMETİNİ BİLMEYENLER İÇİN İBRETLİK FOTOĞRAFLAR.[/size]

bendede 265 s vargecen gubre sarıyordum kardes gaz verdı abı bu burdan gecer dıe bı gırdım kaldı zorlarken cıktı ama her tarf gubre oldu en zevklı yanıda yola cıkınca

zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s bu işi kral hallederdi ama haberi olmamış heralde :D )))
çamur işi sakat gaza gelmeye gelmez.ister çift çeker olsun ister tek çeker.çift çeker sanki kalmıo bi sarmaya tmm çift çeker tek çekere göre daha çok oturuyor,zorlayınca eşiyo önünü çok zor oluyor çıkarırken

delidolu11 link=topic=10731.msg110079#msg110079 date=1229362149' Alıntı:
zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s bu işi kral hallederdi ama haberi olmamış heralde :D )))
çamur işi sakat gaza gelmeye gelmez.ister çift çeker olsun ister tek çeker.çift çeker sanki kalmıo bi sarmaya tmm çift çeker tek çekere göre daha çok oturuyor,zorlayınca eşiyo önünü çok zor oluyor çıkarırken
haberım olsa hemen gelırdım çıkınca tel ettıler gel romorkları cıkart dıye dedım o iş için gelemm bana zor iş lazım dıye :)

siteye böyle resimler gerekli..çok güzel resimler..+ rep elinize sağlık..peki iki motorla çıkardınız mı yoksa başka yardıma gelen motor oldu mu???

en ondekı kendı cıktı remorkla beraber olanı beledıyenın beko su geldı arkadakı steyr zaten izde bıle yuruyemedı onuda beko cıkardı masseyın yurudugu ızde styr gıdemedı cunkı altı camura surttundu alcak motor massey daha yuksek ondan

Abi, dönen tekerleğin yanında dur, birkaç el darbesiyle seramik sanat harikaları yarat neredeyse... o hale gelmiş...

guvenkan link=topic=10731.msg118584#msg118584 date=1230060912' Alıntı:
en ondekı kendı cıktı remorkla beraber olanı beledıyenın beko su geldı arkadakı steyr zaten izde bıle yuruyemedı onuda beko cıkardı masseyın yurudugu ızde styr gıdemedı cunkı altı camura surttundu alcak motor massey daha yuksek ondan
açıklama için sağol...steyr 8073 mü???