Ynt: ...:::B@LY@ S@T@RK€N-2:::...
Mustafa bana en zor gelen iş balya çekmek. Yaz geldikçe şu balya işine alternatifler aramaya başladım.Mesela senin gibi kepçeyle yüklemek falan...Ama bizde kepçe olmadığı için kendi kafamda motora uygun bi fortlift bile tasarladım pistonlu falan Anlayın artık işin yükü azalsın diye nelerle uğraşıyorum Ama sonunda gene kafama yatmadı dedim en iyisi elle atmak
Mustaf-a Eskisehiri link=topic=2752.msg37445#msg37445 date=1211400293' Alıntı:Bizde adam sıkıntısı var, 2 kişi oluyoruz çoğu zaman. Bir kişi motorda diğeri kepçenin ağzına balyayı veriyor. Kepçe 7 tane balya alıyor bizim, geniş ağız takılıyor tabi. Eğer bir kişi daha olursa oda arabada düzeltir, eğer yoksa kepçeden döküyorum arabaya, biraz birikince arabada düzeltiyoruz. Böyle olunca günde 1000 balya da çeksen yorulmuyor insan, diğer türlü bir noktadan sonra insanı kesiyor, ne kadarda alışık olsan toyluk oluyor tabi, ikinci güne enerji kalmıyor yoksa. İşte insan böyle alışınca bir tek yıkması zor geliyor, özellikle kapalı alana yıkmak ölüm ya, açık olsa 10 dakkada iner hepsi.
Mustafa bana en zor gelen iş balya çekmek. Yaz geldikçe şu balya işine alternatifler aramaya başladım.Mesela senin gibi kepçeyle yüklemek falan...Ama bizde kepçe olmadığı için kendi kafamda motora uygun bi fortlift bile tasarladım pistonlu falan Anlayın artık işin yükü azalsın diye nelerle uğraşıyorum Ama sonunda gene kafama yatmadı dedim en iyisi elle atmak