PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Aydın ve Ünlü Pulluk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mf-bolu" data-source="post: 1456932" data-attributes="member: 51051"><p>Tercih edilmiyor demeyelim de ;</p><p></p><p>- Ünlü pulluk hafif ve güzel bir pulluk , traktörü tutmaz , devirmesi güzeldir. Dönerli pullukların da ise avrupa standartlarına eş ve uyumlu , teknolojiyi takip ederek üretim yapmaktadır. Ünlü pulluğu taşlık araziler pek tercih etmiyor. Güzel olduğu kadar da biraz nazik bir pulluktur.</p><p></p><p>- Aydın pulluk ağır ve yine güzel bir pulluk , Ağır toprakta , taban toprakta esnemez bile bırak kırılmayı , sağlam ve kalın hatları olan bir pulluktur. Oda avrupa standartlarına eş üretim yapıyor takip ettiğim kadarı ile. Özellikle dönerli pullukları güzel ve sağlam olduğu yorumlanır. </p><p></p><p>- Alpler ise pulluk işinin Mercedesidir. En eski markalardan biri , ortalama her kapıda el yapımı pulluk hariç daha önce yada şuan bulundurulan pulluktur. Ünlüye nazaran kilo olarak biraz daha ağırdır. Oda şase ve hatları ünlüye göre daha kalındır. Devirmesi güzel bir pulluktur. Son zamanlarda beğenmediğini söyleyenler var ama ben katılmıyorum. Bende 2 tane alpler , 1 tane ünlü var ve 3 pulluğumdan da memnunum. </p><p></p><p>Traktörünüze uyum sağlayan ekipman , en iyi ekipmandır. Malzeme ve kalite farkına yorum yapamam. Herkes kaliteli ve sağlam bir ekipman kullanmak ister. Traktörüne uyum sağlayan ekipman en iyi ekipmandır. El yapımıda olsa , seri üretilen güzel bir markada olsa bu böyledir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mf-bolu, post: 1456932, member: 51051"] Tercih edilmiyor demeyelim de ; - Ünlü pulluk hafif ve güzel bir pulluk , traktörü tutmaz , devirmesi güzeldir. Dönerli pullukların da ise avrupa standartlarına eş ve uyumlu , teknolojiyi takip ederek üretim yapmaktadır. Ünlü pulluğu taşlık araziler pek tercih etmiyor. Güzel olduğu kadar da biraz nazik bir pulluktur. - Aydın pulluk ağır ve yine güzel bir pulluk , Ağır toprakta , taban toprakta esnemez bile bırak kırılmayı , sağlam ve kalın hatları olan bir pulluktur. Oda avrupa standartlarına eş üretim yapıyor takip ettiğim kadarı ile. Özellikle dönerli pullukları güzel ve sağlam olduğu yorumlanır. - Alpler ise pulluk işinin Mercedesidir. En eski markalardan biri , ortalama her kapıda el yapımı pulluk hariç daha önce yada şuan bulundurulan pulluktur. Ünlüye nazaran kilo olarak biraz daha ağırdır. Oda şase ve hatları ünlüye göre daha kalındır. Devirmesi güzel bir pulluktur. Son zamanlarda beğenmediğini söyleyenler var ama ben katılmıyorum. Bende 2 tane alpler , 1 tane ünlü var ve 3 pulluğumdan da memnunum. Traktörünüze uyum sağlayan ekipman , en iyi ekipmandır. Malzeme ve kalite farkına yorum yapamam. Herkes kaliteli ve sağlam bir ekipman kullanmak ister. Traktörüne uyum sağlayan ekipman en iyi ekipmandır. El yapımıda olsa , seri üretilen güzel bir markada olsa bu böyledir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Aydın ve Ünlü Pulluk
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt