Aynı tarla mi burası boyu alçak kaldı demiştiniz
Evet aynı tarla ama alçak kalan tarla komşunundu benimkisi gayet iyi kimi tarlalarda diz boyu kafa çıkarıyor
Aynı tarla mi burası boyu alçak kaldı demiştiniz
Ben senin sanmıştım kusura bakma güzel görünüyor tohum ne marka ektiniz kaç cmEvet aynı tarla ama alçak kalan tarla komşunundu benimkisi gayet iyi kimi tarlalarda diz boyu kafa çıkarıyor
Ben senin sanmıştım kusura bakma güzel görünüyor tohum ne marka ektiniz kaç cm
Bende Pioneer ekicem sadece sanırım ben Pioneer in 113 ve 121 den ektim bide sygenta sumiko 3 çeşit içlerinden en iyisi şuan 121 119 un geliştirilmis çeşidi bakalım sonunda en iyi verimi hangisi yapacak30 cm 119 burası ilk defa ektim 5 senedir 5542 ekiyorum ama 119 dönücem galiba
Bende Pioneer ekicem sadece sanırım ben Pioneer in 113 ve 121 den ektim bide sygenta sumiko 3 çeşit içlerinden en iyisi şuan 121 119 un geliştirilmis çeşidi bakalım sonunda en iyi verimi hangisi yapacak
Maşallah bunlar da çok güzel ben 5542 çok ektim fakat ilaç pahalı oluyor o yüzden sadece granstar li ektim bu yıl masraf çok traktör ve bütün aletleri sıfır aldım 585 dönüm ayçiçek var maliyeti çok arttırıyor o yüzdenBirazdaha kafanı karıştırayım [emoji846] Buda 5542Buda kırımsı atmıştı geçenlerde
Maşallah bunlar da çok güzel ben 5542 çok ektim fakat ilaç pahalı oluyor o yüzden sadece granstar li ektim bu yıl masraf çok traktör ve bütün aletleri sıfır aldım 585 dönüm ayçiçek var maliyeti çok arttırıyor o yüzden
Evet bende geçen yıl 800 kusur dönüm ektim 65 liradan aldım 100 adet intervix bazı bölgelerde ayçiçek sararma oldu bir türlü atamadi bende de bide intervix atılan tarlaya ekilen buğday da verim düşüklüğü de yapıyor dedi burda bir ziraat mühendisiGeçen seneye bakılınca busene ucuzdu . Bende bayadır ekiyorum 5542 sadece intervix ayçiçeğini çok çarpıyor o sıkıntı bide geçen sene pıtırak kaçırdı busene 119 denedim dört yaprakken granstar atttık 5 gramla pıtırağı bile bitirdi verim 5542den iyi olsun seneye hepsini 119 ekerim kısmetse
Evet bende geçen yıl 800 kusur dönüm ektim 65 liradan aldım 100 adet intervix bazı bölgelerde ayçiçek sararma oldu bir türlü atamadi bende de bide intervix atılan tarlaya ekilen buğday da verim düşüklüğü de yapıyor dedi burda bir ziraat mühendisi
Yok yaptığını sanmıyorum kalıcılığı yok intervixin
Bu gün dolaştım ayçiçeklerini dediğin gibi geçen seneler kadar boy olmaz . Busene ayçiçeklerine attığım granstar ile intervix başka bişi yok [emoji846] bu sene millet ile fark olucak mı bakalım geçen sene bakterisi Deniz yosunu yaprak güvresi kullandım bi fark olmadıBoy kısalığı bizdede var , ara geçimi öncesi üre attik , ara geçimi sonrası humikcan ve bir uyguladık , ama çok boy yapmayacaklar anlaşılan , demekki birçok merada ve köyde bu var. Toprakta ağırlık sorunu yok bizde , bakalım hayırlısı
Bulgaristan da ki ziraat mühendisi böyle söyledi intervix yerine gadoprim plus var ektigin gibi üzerine atılıyor onu önerdiİntervix kalıcıdır. Ertesi yılki ürünü kötü yönde etkiliyor gramajını iyi ayarlamak gerekir.
İntervix kalıcıdır. Ertesi yılki ürünü kötü yönde etkiliyor gramajını iyi ayarlamak gerekir.
Bulgaristan da ki ziraat mühendisi böyle söyledi intervix yerine gadoprim plus var ektigin gibi üzerine atılıyor onu önerdi
1 litre 8 dönüm için ben devam li öyle kullandım bazı yerler de fazla da kaçmış olabilir çünkü sararma yaptı geçen yıl bir türlü atamadi sarılığıHer yıl 100 gram kullandım artık öldürmemeye başlamıştı buse 115 gram kullandım güzel kuruttu bi köy göçüren durdurdu hala öyle bekliyor ne büyüdü ne kurudu ziraatçımda 125 gram atıcaksın diyo oda seneyi bırak buseneki ürünü etkiliyor .ama Ziraatçıma sorcam bende
1 litre 8 dönüm için ben devam li öyle kullandım bazı yerler de fazla da kaçmış olabilir çünkü sararma yaptı geçen yıl bir türlü atamadi sarılığı
Aynen [emoji4]Sırf bu yüzden 119 diyorum ya [emoji6]
Aynen [emoji4]
Vallahi kelt bilmiyorum ama bu sygenta nin ilacı 350 ml atılıyor dönüm e 20 litrelik 1200 lira civarında ama tarlada ot hiç olmuyorKelt gibimi