Köyde birkaç kişinin hizmet edilmeyen çiçeklerde pangallık ot içinde ama kafaları kocaman şansa tutturdular bu sene geç çıkanlarda çabuk yetiştiSen 250 den hesapla harcamaları ona göre ayarla kardesm
Şuan hep dolu görüyorum internette Çorlu taraflarında
ayçiçekler bu sene herkesin güzel maşallah
Aynı sorun bizdede var , 119 larda bu sene boy sıkıntısı varBenim 119lar boy yapmadı
Sene riskli Gürcan , malım var deme ambara gitmeyince , malım var deme satıp parasını almayincaBu yağmurla birlikte hayırlısıyla hasata erelim 350kgden hesaplamaya başlayalım [emoji4] Ekli dosyayı görüntüle 29601Ekli dosyayı görüntüle 29602
Bu sene 119 larda bir sorun , bir farklılık var , bunca yağışa rağmen boyları her seneki kadar değilBizim 119larda da boy yok çiçek rengide açık sarıymış tuncalar gibi, pionerin diğer cinsleri koyu sarı çiçekleri.
Bulut hareket lerinde çok dolu gördüm o taraflarda , fotoğraf var mı acaba o bölgeden , Allah korusunBulgaristan eski zagra şehrinde dün çok kötü buz yağdı ayçiçek ler hepsi yerde havalar çok tehlikeli gidiyor 1 hafta yağmur lu gösteriyor inşallah kazasız belasız gecer
Sabah haber lerde gördüm ama çok kötü yapmış 21 şehirde turuncu alarm veriyorlar bereket bizim bölgemizde roket le buz bulutlarını dağıtıyorlarBulut hareket lerinde çok dolu gördüm o taraflarda , fotoğraf var mı acaba o bölgeden , Allah korusun
PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merkezde dolu yoktu ama çok yağmur vardı. Havalar çok sıcak 41 derece gibi. Bu sene havalar bi acayip.
Merhaba .Bizim bölgede de ayçiçeği ekimi yapılıyor ama bu işin merkezi trakya desek yanlış olmaz.Fikir sahibi olmak adına soruyorum; Bu görünümdeki ayçiçeğinin dekara kaç kg vermesi beklenir ? Yada verim hesabı nasıl yapılıyor ayçiçeğinde,bunun bir formülü var mıdır?
teşekkürler.
Aynı sorun bizdede var , 119 larda bu sene boy sıkıntısı var
PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Granstar çok güzel velinimet pıtrağı öldürüyor sarmaşığı durduruyor sarartip bırakıyor yalnız otsuz yerlere LL62 ekilmeli otlu kepir topraklara 119granstar yada 108intervix çok uygun bölgemde zannımca Ufuk abi.Seneye düz ara 119 ekecektim, ama bu boy sorunundan sonra verime bakacağız. Granstar uygulanabilen alternatif çeşitlere donebiliriz , hasatta belli olur durum
119 un geliştirilmis çeşidi 121 var Fransız üretimi bilmiyorum Türkiye de var mı ama ben ektim 113 le 121 şuan için iyi bakalım sonunda ne olacak sygenta ya göre daha iyi duruyorSeneye düz ara 119 ekecektim, ama bu boy sorunundan sonra verime bakacağız. Granstar uygulanabilen alternatif çeşitlere donebiliriz , hasatta belli olur durum
Bizde öyle yapıyoruz , lakin boy sorunu verimi nasıl etkileyecek ona bakacağız 119 , 62 ve 104 vardı bu sene bizdeGranstar çok güzel velinimet pıtrağı öldürüyor sarmaşığı durduruyor sarartip bırakıyor yalnız otsuz yerlere LL62 ekilmeli otlu kepir topraklara 119granstar yada 108intervix çok uygun bölgemde zannımca Ufuk abi.
Bu sene 113 bulamadık , ondan 119 ile devam ettik , 113 lerden boy sorunu yok o zaman119 un geliştirilmis çeşidi 121 var Fransız üretimi bilmiyorum Türkiye de var mı ama ben ektim 113 le 121 şuan için iyi bakalım sonunda ne olacak sygenta ya göre daha iyi duruyor