64 ll 62 çeşidi ilk başlarda görülen yapraklardaki anormallik zamanla düzeldi ve gayet sağlıklı bu günkü yağan yağmurla birlikte daha güzel olacaklar inşallah
Emre abi bereketli olsun64 ll 62 çeşidi ilk başlarda görülen yapraklardaki anormallik zamanla düzeldi ve gayet sağlıklı bu günkü yağan yağmurla birlikte daha güzel olacaklar inşallah
Sağolasin BatuhanEmre abi bereketli olsun
Teşekkürler sağol kardeşimMaaşAllah Bereketli Olsun Abi
Teşekkürler İsmail bu yıl yağışların düzenli olarak yagmasiyla birlikte aycicekleri coştu tabiki de ot takibi tel tırmık ara geçme ekim sıklığı gubrelemede önemliBereketli olsun, çok canlı duruyorlar.
64 ll 62 çeşidi ilk başlarda görülen yapraklardaki anormallik zamanla düzeldi ve gayet sağlıklı bu günkü yağan yağmurla birlikte daha güzel olacaklar inşallah
Bu çeşidi ben 3 yıldır ekiyorum bu zamana kadar böyle bir görüntüyle karşılaşmadım bu yılki iklim değişikliğinin de katkısı olacağı gorusundeyimİyi günler ll62 satışa çıkmadan önce biz deneme yaptık o yapraklardaki buruşukluk yani sizin dediğiniz anormallik genetiğinde var 62 öle oluyo yağmur yağsada yağmasada belli bi zamanda strese giriyor ama zamanla düzeliyor ben ekmeye başladığımdan beri çok memnunum verim olarakta iyi yağ oranıda çok iyi ben 57 yağ oranlarını gördüm
Sağolasin mahmut kardesBereketli olsun
Bereketli olsun ağabey
Teşekkürler sağolunMaaşallah,bereketli olsun.