Mısır biçerken kafes dediğimiz aparat kullanılır.Mısır tablası biçiminde. Makina direk mısırdan çıkıp biçebiliyor mu yoksa değişmesi gereken kısımlar var mı hocam
Tablo üzerinde ayar gereken kısım olmazda biçerin elek ayarları gerekir.
Mısır biçerken kafes dediğimiz aparat kullanılır.Mısır tablası biçiminde. Makina direk mısırdan çıkıp biçebiliyor mu yoksa değişmesi gereken kısımlar var mı hocam
Bizim biçercimizin mısır tablası var geçenyıl aldı. Hiç ayçiçeği olayı buralarda olmdığı için tecrübeside bu konuda yok diye tahmin ediyorum. O yüzden basitbir ayarla ayçiceğine girebilirmi onu merak ettim neticede ekeceğimiz 30 35 dekar yer makinanın önden girip arkadan çıkmayalım gün içinde belki yine mısır biçebilir.Mısır biçerken kafes dediğimiz aparat kullanılır.
Tablo üzerinde ayar gereken kısım olmazda biçerin elek ayarları gerekir.
Bu ayar mevzuları hiç basit olmuyor, ufacık şeyler biçimi etkileyebiliyor.Bizim biçercimizin mısır tablası var geçen yıl aldı. Hiç ayçiçeği olayı buralarda olmadığı için tecrübesi de bu konuda yok diye tahmin ediyorum. O yüzden basit bir ayarla ayçiçeğine girebilir mi onu merak ettim neticede ekeceğimiz 30 35 dekar yer makinanın önden girip arkadan çıkmayalım gün içinde belki yine mısır biçebilir.