Çok güzel tav var yerler yellenmiş demekki. Nisanın ortasını bulmadan ekicez demekki. Edirnede yağış bizim buralardan fazlaydı ama iyi tav tutmuş toprak. Bereketli olsun.
Teşekkürler sana da kolay gelsin maşallah çok güzel oluyor benim bu tarla 600 civarinda degisik toprak var ağır yer yok şimdilik bakalım hayırlısıKolay gelsin toprağım bende başladım yer karıştırmaya ağır yerleri bırakıyoruz taw olan yerleri yapıyoruz
Tek problem soğuk fakat eksi 6 ya kadar dayanıyor şuan için o kadar soğuk göstermiyor belli de olmaz uinedeKolaygelsin bereketli olsun
Erkencilik konusunda haklısınız
Soğuk çarpması riskine var
Oraları daha soguktur ama ekiyorlar demek
Teşekkürler sana da kolay gelsin maşallah çok güzel oluyor benim bu tarla 600 civarinda degisik toprak var ağır yer yok şimdilik bakalım hayırlısı
Teşekkür ederim 900 civarinda çalışıyorum sadece armatrac var bakalım 250 dönüm bi tarla var onu anlaşırsam alicam bir tane dahaAbi sen de çok yer çalışıyorsun helal olsun sana 2000 dönüm var mu bulgaristanda ektiğin yer? Bütün bu işleri sadece Armatracla mı yapıyorsun ? Başka motor göremiyoruz da...
Sağolasın teşekkürler başka işim yok sadece çiftçilik bu tarlayı 12 günde sürdüm 3.5 gün 1.aysan 2.aysan 3 günde biter ekim 4 gün çapalama da 4 veya 5 ilaç ta 2 diyelim toplam 1 ay en fazla900 dönüm ve tek traktör.
Helal olsun
Başka bir işiniz de varmı.sadece çiftçilikmi? Tek traktör ile büyük başari
Bereketli olsun , Merdane ile duzleyince bahar yağmurlarında dövülme yapmıyor mu?
Biz ilk girişte merdaneyi iptal ediyoruz , ikinci işlemden itibaren merdaneyi devreye alıyoruz
Solucanın zararı oluyor muBizde ayni oyle yapiyoriz yoksa solucan ve mildiyo problemi oluyor
Solucanın zararı oluyor mu
Teşekkürler topragim bence erken ekim daha iyi bence aşırı sıcaklara kadar çiçek açıyor gübre yi daha iyi alıyor otlar tam çıkana kadar mücadele yi erken yaparsan ayçiçek büyüdüğü için otlar hava alamıyor verimdeki kötü etki azalıyor diye düşünüyorum bakalım hayırlısı aylık hava durumlarına baktım nisan ayı full yağışlı gösteriyor gerçi Allah bilir
Bence erken ekmek önemli bende 20 den sonra ekicemKolay gelsin. Şahsen korkuyorum kırağı yapar diye yoksa yerleri heöen hazırlayıp 15-20 gibi ekeceğim. Erken yol almak lazım iklimler değişiyor.
Erkunt cektimi gittinmi yardıma[emoji4]Kirovets k700 çamurda battiEkli dosyayı görüntüle 35580Ekli dosyayı görüntüle 35581
Çekmeye kalksam erkunt 2 ye bölünür [emoji1] bölgede büyük traktör ler vardı çekmiş lerdirErkunt cektimi gittinmi yardıma[emoji4]
Bulgarmi Kirovetin sahipleriÇekmeye kalksam erkunt 2 ye bölünür [emoji1] bölgede büyük traktör ler vardı çekmiş lerdir
Evet bulgar vaglarovo diye bir köy var orasının kooperatif in traktör u belarus class zetor 10 12 traktör varBulgarmi Kirovetin sahipleri
Allah kolaylık versin ,çok benzer bir cok şey var . Çok farklı bircok şey var .Evet bulgar vaglarovo diye bir köy var orasının kooperatif in traktör u belarus class zetor 10 12 traktör var