Bende öyle yapıyordum fakat havalar açık görünüyor bitince bide sürgülü çekip ekicem kısmetseBereketli olsun , Merdane ile duzleyince bahar yağmurlarında dövülme yapmıyor mu?
Biz ilk girişte merdaneyi iptal ediyoruz , ikinci işlemden itibaren merdaneyi devreye alıyoruz
Şuan karşımda bir parsel var 900 dönüm civarında ekiyorlarKolay gelsin. Oralarda ne zaman ekim yapılıyor...
Sağol teşekkürler ben agirdir diye düşündüm ama güzel tav varKolay gelsin, güzel tav varmış.
Teşekkürler cemal hocamKolay gelsin bereketli olsun
Teşekkürler bence bu yıl erken ekim olacak gibi geliyor havalar müsaitKolay gelsin güzel tav varmış benim tarla sürük duruyor daha hiç niyetlenmedim
Teşekkürler topragim bence erken ekim daha iyi bence aşırı sıcaklara kadar çiçek açıyor gübre yi daha iyi alıyor otlar tam çıkana kadar mücadele yi erken yaparsan ayçiçek büyüdüğü için otlar hava alamıyor verimdeki kötü etki azalıyor diye düşünüyorum bakalım hayırlısı aylık hava durumlarına baktım nisan ayı full yağışlı gösteriyor gerçi Allah bilirKolay gelsin topragim, çok güzel bir çalışma olmuş.
O tarafta bu kadar erken ekmek sence nasıl?
Iyi yanları kötü yanları nedir sana göre?
Teşekkürler evet zaten benim arazinin oldugu yer trakya ovası diye geçiyor isim olarak kuş uçuşu edirne merkez 70 km civarında en fazlaBereketli olsun, maşallah Trakya tarafında boş duran yok. Siz de forumun Trakya kapsamında sayılırsınız.
Tav çok güzel maşallahKolay gelsin toprağım bende başladım yer karıştırmaya ağır yerleri bırakıyoruz taw olan yerleri yapıyoruz