ARKADAŞLAR YAĞLIK ÇEKİRDEK EKTİK 200 DÖNÜM YERİNİ NE İLE SÜRSEK DAHA İYİ OLUR SÜRDÜKTEN SONRA BUĞDAY EKECEĞİZ !!!!!!! :S
Aynen katılıyorum...Bizimde uyguladığımız yöntem bu...GÜRKAN link=topic=6811.msg73257#msg73257 date=1220787021' Alıntı:ilk önce ciguli çek ardında da aykırı yönde goble çek. yağmur yağar da eğer yer çimlenirse tekrar karıştır sonra ek
arkadaşlar kaç yıllık çiftçisiniz yaa mantık olarak düşünün çekirdek saplarının bol olduğu bi tarladar KAZAYAĞI NASIL ÇALIŞIR BÜTÜN SAPLARI TOPLAR O İŞ OLMAZZZ<<<<the_end*** link=topic=6811.msg72985#msg72985 date=1220732875' Alıntı:çizel çek kazayak çek 2 kere korkma ek
evet katılıyorum doğru diyon en iyisi ilk önce goble gerekirse iki defa çekarkadaşlar kaç yıllık çiftçisiniz yaa mantık olarak düşünün çekirdek saplarının bol olduğu bi tarladar KAZAYAĞI NASIL ÇALIŞIR BÜTÜN SAPLARI TOPLAR O İŞ OLMAZZZ
sende başları baştan pullukla dolanırsın olup biter masraftan kaçman için aklıma geldi söylüyeyim bedimhaliç agası link=topic=6811.msg279346#msg279346 date=1276013955' Alıntı:faydası olmaz mı hanı bız soz vardır gunes gıren eve doktor gırmez dıye buda onun gıbı bısey pulluk gıren tarlaya dert gırmez misali her zaman pullugun ısledıgı yer en az 50 kg fazla verır bunu senelerce denedık sırf bu yuzden 6 lı bi pulluk alıcam yeni. goble basları cıg bırakıyo su bu gıbı bı suru nedenım var kendıme ve bundan sonra tarlama goble sokmayıda dusunmuyorum