Ynt: Avrupa nın tarım şampiyonu�
Bak bunda cok haklisin Sami abi. Calisip kazaniyorlar, ama sanki burda bir yanlislik var. Partinin calisip benim icin biseyler yapmasi ve benim kazanmam lazim. Ama bakiyorum xy partisinin baskanlari vekilleri calisip kendileri kazaniyorlar...Türkiye kac basbakan kac millet vekili gördü bu güne kadar. Ama hic birinin döneminde iktidar partisinin kurmaylarinin cocuklari bu kadar genc yasta bu kadar cok zengin olamadi. Yada hic biri kendi oglu para kazansin diye yasa cikarmadi. Hic bir dönemde ciftci bu kadar asagilanmadi, hakaret yemedi. Itiraz edenlere sen xy partili gibi konusmuyorsan git xx partiye kaydol denilmedi. Hic birinde türkiyeye disardan bu kadar tarimsal ürün getirilmedi. Hic birinde petrol ve gübre fiyatlari bu kadar zam yemedi. Hic birinde isine gelmeyenler sen su örgüttensin bu yapilanmadansin diye iceri tikilmadi..Saysam sabaha kadar sayarim ama aklima geldikce ülkem icin daha fazla üzülüyorum. Bu arada hic birinde kendileri gibi düsünmeyenler vatan hainide ilan edilmedi...sami ÖZKAN link=topic=43824.msg406467#msg406467 date=1306268439' Alıntı:satocan çalışan kazanır xy partisi gibi