Avrupa 80-66

Benimde hayalimdi bir zamanlar
Direksiyon simidi de degisik tir
Isteyene getiriyorlardi o zamanlar benim akrabamda da vardi
Fiyat uygunsa alinir pahaliysa degmez günümüzde
 
Tek çeker 70-66 ya 67 bin TL isteyen galeriler buna da 80 isterler, baksana hem komple Avrupa, öyle blok Avrupa geri kalanı toplama olanından değil, adamın elinde o güç var. Iveco hastası bir güruh var :)
 
Genel olarak bahsetmek gerekirse: Fiat Allah için iyi motor, piyasası güzel, parça sorunu yok, kalite olarak 1. sınıf vs. vs. Fakat yine de 70-80 bin lira fiyatlara almak ne kadar mantıklı bilmiyorum, o paralara kabin klima, daha yüksek güçte, daha yeni model Avrupa motorları var.
 
https://www.sahibinden.com/ilan/is-...inli-new-holland-duray-oto-da-509647165/detay
Orjinal 1480 saatte kabin klima 16+16 vites 85 hp klima kabin yok yok.70 bine çok rahat alına bilecek Bir traktör.4 silindir IVECO motor MADE IN ITALY.
Efsanin efsanesi.orjinalin marjinali .bildiğim kadarı ile CASE 75C İLe birçok parçası benziyor.80 66 70binlira ise bu traktörde 70 bin lira sizce bir yerlerde kelimeler kifayetsiz kalmıyormu?
 
Bizim sevise sormuştum TL serisine sıcak bakmadı parçası siparişle geliyor ve arıza tesbiti vakit aldığını söylemişti belkide bu sebeblerden dolayı rakamları düşüktür Avrupa ve elektıronik motorların fiyatları
 

Benzer Konular


Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt