Aradaslar sadece bu tarlamda uc kısımda sararma var digerleri cok güzel durumda aynı ekildi halbusuki

Yorum yapan yok![]()
Taban 15kg dap yaprak 14kg %33 nitro power cutteng 75ml/daTabandan ne kadar gübre uyguladin. Cuttengi ne kadar uyguladin
Diger tarlalar da ayni metodla ekildiFazla cinko fosfor eksikligi yapabilir. Yapraklarin uc kisimlarinin kurumasi fosfor eksikliği
Kardeş senin kullandigin iki üründe çinkolu micro element te cinko var bide çinko sülfat bence çinko fazlaligindan. Fosfor eksikliği yapmışBunları yaptım![]()
Hububatta cutteng en fazla 70 ml kullanilir. Kardeş cinkoyu fazla kacirdiysan diger elementlerin alimini zorlastirir. Bildiğim kadarıyla fazla çinko fosfor eksikliğine yol açarTaban 15kg dap yaprak 14kg %33 nitro power cutteng 75ml/da
Ikisini ayni anda kullanmadim bidondakini arpalara kartondakini bugdaylara kullandim ayrica bu sarilik bunlari atmadan önceydi ben bu sariliga uyguladim nitromix comlate yiKardeş senin kullandigin iki üründe çinkolu micro element te cinko var bide çinko sülfat bence çinko fazlaligindan. Fosfor eksikliği yapmış
Hububatta cutteng en fazla 70 ml kullanilir. Kardeş cinkoyu fazla kacirdiysan diger elementlerin alimini zorlastirir. Bildiğim kadarıyla fazla çinko fosfor eksikliğine yol açar
Tarlada köygöçüren vardi ondan 75 kullandimHububatta cutteng en fazla 70 ml kullanilir. Kardeş cinkoyu fazla kacirdiysan diger elementlerin alimini zorlastirir. Bildiğim kadarıyla fazla çinko fosfor eksikliğine yol açar
Nutrimix kaça aldinBunları yaptım![]()
30 liraya aldimNutrimix kaça aldin
Kardeş internete buğdayda fosfor eksikliği yaz karsina senin bugdayin görüntüsü çıkarIkisini ayni anda kullanmadim bidondakini arpalara kartondakini bugdaylara kullandim ayrica bu sarilik bunlari atmadan önceydi ben bu sariliga uyguladim nitromix comlate yi