ATİLLA ABİ İÇİN

Ynt: ATİLLA ABİ İÇİN

atilla link=topic=4831.msg50240#msg50240 date=1213735133' Alıntı:
bazıları çıraklık yapmadanda kalfa olabiliyor.. kişinin beceri ve zekasına bağlı diye düşünüyorum...
örnek vrecek olursak atılla ..fe

atilla link=topic=4831.msg50245#msg50245 date=1213735603' Alıntı:
fendt konusunda ferruh abiden sonra gelebilirim .. kalfalığı kabül ediyorum ..ağır abi...
ozamn sıralama şöyle olsun
usta:önder çiftçi
kalfa:atilli ..fe
çırak :insonima
teknisyen: okay abi

ağır abi link=topic=4831.msg50249#msg50249 date=1213736063' Alıntı:
ozamn sıralama şöyle olsun
usta:önder çiftçi
kalfa:atilli ..fe
çırak :insonima
teknisyen: okay abİ

SIRALAMAYI DEĞİŞTİR AĞIR ABİ:
mektepliler varken alaylılar başta olmazzz..

bende bir sıralama yapayım o zaman ....

1.usta ( yani usta derken söylemek istediğim abi+tecrube+bilgi+teknik donanım + konunun uzmanı) : ferruh abi
2. usta ( abi+teknik bilgi + saha tecrubesi + geniş mekanik analiz bilgisi + gözlemci+paylaşımcı)
: atilla abi
kalfa ( araştırmacı+bilgili+ilgili+mekanik bilgili+paylaşımcı ) : erkan
stajer ( ilgili + öğrenen + operatör tecrubesi + ağır abi + meraklı ) : ağır abi
atelyenin çaylağı : okkangal

okkangal link=topic=4831.msg50324#msg50324 date=1213745691' Alıntı:

1.usta ( yani usta derken söylemek istediğim abi+tecrube+bilgi+teknik donanım + konunun uzmanı) : ferruh abi
2. usta ( abi+teknik bilgi + saha tecrubesi + geniş mekanik analiz bilgisi + gözlemci+paylaşımcı)
stajer ( ilgili + öğrenen + operatör tecrubesi + ağır abi + meraklı ) : ağır abi
siteye neşe geldi......ağır abi sitenin çehresini değiştirdi...

meslektaşım , ağır abinin stajerliği ne zaman bitiyor...

ben okay abimi bilgisi ilmi tecrübesi ve tekniğiyle benden daha üst bir sıfatta olması gerekir düşüncesindeyim listede hata var

insomnia link=topic=4831.msg50448#msg50448 date=1213806738' Alıntı:
ben okay abimi bilgisi ilmi tecrübesi ve tekniğiyle benden daha üst bir sıfatta olması gerekir düşüncesindeyim listede hata var
yahu kım duzenlıyecekse dusenlesınde yerımızı bılelım bızde mustafayı katan yok oonuda katın lısteye

ağır abi link=topic=4831.msg50468#msg50468 date=1213809806' Alıntı:
yahu kım duzenlıyecekse dusenlesınde yerımızı bılelım bızde mustafayı katan yok oonuda katın lısteye

mustafa olmazsa olmaz tabi ağır abi listeyi sen yapabilirsen sevinirim

insomnia link=topic=4831.msg50484#msg50484 date=1213811099' Alıntı:
mustafa olmazsa olmaz tabi ağır abi listeyi sen yapabilirsen sevinirim
ben yaptım begenılmedı sızın içn tasdıklettım ama naıle mustafa yapsın bırde o nerde buaralar takılmıyor bıze

insomnia link=topic=4831.msg50448#msg50448 date=1213806738' Alıntı:

ya ben böyle düşünmeni istemiyorum .. bulunduğumuz yazı ve konu itibari ile ben öğrenci konumundayım daha ... sizlerden fendt konusunda çok şey öğrendim .... benim bildiklerim genel teknik bilgiler...

Burada Mustafa adı geçen sanırım benmişim. :) Öyle dedi Ağır abi. Valla ben sıralamadan anlamam, teknik bilgimde yok, tahsilimde yok, ustalığımda yok, sadece güzel fotolar deyip geçen bir vatandaşız. Yani sıralamanın ilk 5 ' ine girmem biraz zor. Belki yardım ve yataklıktan biraz derecemiz olursa işte ordan yırtarız. :)

Mustaf-a Eskisehiri link=topic=4831.msg50552#msg50552 date=1213817492' Alıntı:
Burada Mustafa adı geçen sanırım benmişim. :) Öyle dedi Ağır abi. Valla ben sıralamadan anlamam, teknik bilgimde yok, tahsilimde yok, ustalığımda yok, sadece güzel fotolar deyip geçen bir vatandaşız. Yani sıralamanın ilk 5 ' ine girmem biraz zor. Belki yardım ve yataklıktan biraz derecemiz olursa işte ordan yırtarız. :)

mustafa kimse bunları bilerek doğmuyor önemli olan ilgi ve doğruyu bulmaksa bu listede seninde yerin olması gerekiyor