Ataks tavuklar

Ynt: Ataks tavuklar

azam link=topic=82991.msg999468#msg999468 date=1430934542' Alıntı:
devamý gelir inþallah memet abi

Pazarlama sorununu nasil cozuyorsunuz.suan yumurtanin kolisi 30 lu 6 tl ye kadar dustu marketlerde bizim yumurtanin kolisine 10 tl vermek zoruna gidiyor sanki zorla satiyomusuz gibi...

Ynt: Ataks tavuklar

bir kaç kişi gelip alalım diyor ama yeterli yumurta çıkmadı.fiyat konusunu hala tam olarak netleştiremedim.

gü<el hyavanlar kışındahi yumurtluyorlar gayette iri yumurtaları var civcivinden almayı düşünüyorum lakin peksağlam civ civ gelmiyor buraya

Ben yeni 18 haftalık yarka ataks aldım tavuklari daha yeni dışarı ya salmaya başladım ama tavuklar nedense kendinden bile kaçar oldular. Hayvanlara işkence gibi geldi dışarı çıkmak. Hep kapalı çadırda mi yada kumeste mi kalacak bunlar bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

Merhabalar, sakıncası yok ise tavukların yumurta verimini ve sağlık durumlarını öğrenebilir miyim ? Ben de uzun sayılabilecek bir süre ataks tavuk beslendim, ufak bir kıyas yapmak istiyorum :D