Ynt: 'Asırlık rüya' gerçekleşti-Konya Ovası Projesi
Üretim kıtlığının ve açlığın olduğu, bilinçsizce tarım yapılan zaman ile bence şimdiki zamanı birbirine karıştırmamakta yarar var.. 2. dünya savaşının etkileri ülkede yıllarca sürdü. Şimdi ise açlığı birileri icat ediyor 2 kasa yumurtaya, 1 ton kömüre, 1 beyaz eşyaya tav olcak toplum empoze ediliyor.. arada fark var bu farkı idrak etmek lazım kimin neyi bozduğunu daha iyi bilmek lazım...
UÖZKAN.77 link=topic=83986.msg1003686#msg1003686 date=1432493889' Alıntı:ülkemizde 'çevre-ekoloji' HİÇ bi zaman çok önemli değildi.. bu şimdiki iktidardan önce de böyleydi, hep böyleydi.. şimdikiler çevreyi çok dikkate almadan bi icraatlar yapıyo olabilir, öncekiler ise zaten hiç bişe yapmıyorlardı
elbette EN iyi, iyi ' nin düşmanıdır.. yapılan her işin daha iyisi olabilir ama HİÇ bişe yapmamaktan iyidir derim..
KOP ' ta ne kadar ince hesap yaptılar bilmiyorum ama inşallah zamanla 'çevre-ekoloji' dikkate alınarak bu tür projeler hayata geçirilir.. her zaman bi ortayol vardır..
tarım bakanlığını/bakanını ben de ÇOK vasat buluyorum ama siyaset bi kenara; sanki bu iktidardan önce ülke güllük gülistanlıkmış da bunlar gelip bozmuşlar, biraz insaf.. buna anca gülünür.. 1980 ' lere kadar ekmek karneyle dağıtıldı bu ülkede..! Düne kadar 70 sente muhtaçtık..
Üretim kıtlığının ve açlığın olduğu, bilinçsizce tarım yapılan zaman ile bence şimdiki zamanı birbirine karıştırmamakta yarar var.. 2. dünya savaşının etkileri ülkede yıllarca sürdü. Şimdi ise açlığı birileri icat ediyor 2 kasa yumurtaya, 1 ton kömüre, 1 beyaz eşyaya tav olcak toplum empoze ediliyor.. arada fark var bu farkı idrak etmek lazım kimin neyi bozduğunu daha iyi bilmek lazım...