Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
traktörümde bu tip asansör çeki kullanıyorum. Devamlı en alt pozisyonda kullanıyordum. Çekiyi çıkarmam gerektiğinde çıkartamadım. Yandaki pimler içeri çekmiyor. Zımba ile içeriye vurdum. Bir taraf giriyor. Sol taraf girmiyor. Çekiyi nasıl çıkartabilirim. Tecrübesi olan var mı?
Her iki tarafından aynı anda müdahale edeceksin ve aynı sırada biride çekiyi oynatacak, daha sonra çekinin arka tarafinda küçük alyans anahtarı ile açılan cıvata var ordan yeniden ayar yapabilirsiniz...
Her iki tarafından aynı anda müdahale edeceksin ve aynı sırada biride çekiyi oynatacak, daha sonra çekinin arka tarafinda küçük alyans anahtarı ile açılan cıvata var ordan yeniden ayar yapabilirsiniz...
Alyan civatalari yanlış hatırlamıyorsam tam yandaki pimleri çekeceği noktada sıkıyorsunuz o zaman oluyor ( yada onun gibi bir yöntem). Birde aslında o Alyan cıvataya uyan daha uzun bir cıvatayı somunu ile birlikte kullanıp somun yardımı ile sabitlersen daha sağlam oluyordu.