AS mi CAN mı

1. Üst gübrelemeyi yavas salınımlı süper inci üre attım 15 kg 1 ay ön önce
Bugun aksam yagmur gösteriyor 2. Gübreyi AS(21) mi yoksa CAN(26) lık mı atayım arkadaslar kararsızım yardımcı olursanız sevinirim

Hocam buğdayınızın gelişim durumuna göre de tercih edebilirsiniz. Ph 6nın altındaysa AS kullanmanızı tavsiye etmem onun dışında sakıncası yok. Çiçeklenmeye ne kadar zaman kaldığına göre değişir. Çiçeklenmeye 1 aydan fazla varsa AS kullanılabilir. Hemen üzerine yağmur yağacaksa. Aksi halde sıcakta buharlaşması çok olur. 1 aydan az süre varsa nitrat atmanız daha iyi olur. Daha hızlı kullanabilir böylece.

Amonyum sülfat atmayın bence.Sıcaklarda çok kayıp yapar.26 nitrat iyi seçenek olur.Oda yağmura denk getirmek lazım.Bugün gece iç ege yağışlı diyor.Hafif yağmurlu..

Hocam buğdayınızın gelişim durumuna göre de tercih edebilirsiniz. Ph 6nın altındaysa AS kullanmanızı tavsiye etmem onun dışında sakıncası yok. Çiçeklenmeye ne kadar zaman kaldığına göre değişir. Çiçeklenmeye 1 aydan fazla varsa AS kullanılabilir. Hemen üzerine yağmur yağacaksa. Aksi halde sıcakta buharlaşması çok olur. 1 aydan az süre varsa nitrat atmanız daha iyi olur. Daha hızlı kullanabilir böylece.
evet katılıyorum sıze

20 YASINDAYIM BU ARADA ZIRAAT FAKULTESINDE TARLA BITKILERINDE OKUYORUM 3. SINIFIM VE KOYLU COCUGU OLDUGUM ICINDE TARIMLA UGRRASIYORUZ BU SENE BABAMA BIRAKMICAM MISIR ISINI EKIMINDEN HASATINA KADAR BEN ILGILENICEM EN IYI SEKILDE YETISTIRMEM LAZIM

Azar azar as vermek çok faydalı olur. Amonyum olarak alabildigi Kadar nitrata dönüşmesine fırsat vermeden Vejetasyon döneminde sık sık azar azar as çok iyi olur.