PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Arpa
Arpalar coştu bu sene
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ebay06" data-source="post: 1127519" data-attributes="member: 76880"><p>eyvallah attığı ilaçların maliyetini bilmiyorum ancak yazılana göre 85 kg gübre kullanmış arkadaş ortalama 110 tl gibi bi maliyeti var gübrenin yani arazi çoksa belki kurtarır ancak 200 dekar altı arazisi olan birisi bu kadar gübrenin ilacın altından kalkamaz diye düşünüyorum. heleki birde yıl kurak giderse ki zamanında biçer dahi sokmadığımız arazilerimiz oldu vay halimize fiyatlar desen zaten bitik durumda devlet sürekli buğday arpa ithalatının önünü açıyor. 1 bardak çay içmek için bile ortalama 1-3 kg arası buğday satmamız gerekiyor.geçenlerde tkk. çalışan birisiyle konuştuk hibe ile tarımsal mekanizasyon alımı hakkında zirai alet satan firmadan ekipman aldığım zaman peşin para ile pazarlıkla örneğin:12000 tl lik bi makinayı 10000 tl ye alabiliyorum,ancak hibe ile alırsam ki herkese hibe çıkmıyor bile 12000 tl lik makinanın fiyatına aynı firma 16000 tl istiyor yani hibe çıksa bile o bile işimize yaramıyor makina satan firmaya yarıyor. neyse kusura bakmayın konuyu farklı yerlere çektim inşallah rabbim herkese bol bereket verir arpalarımız buğdaylarımız tüm mahsülleriniz bol bereketli olsun herkese saygılar işlerinde kolaylıklar.</p><p></p><p> trakkulup.net</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ebay06, post: 1127519, member: 76880"] eyvallah attığı ilaçların maliyetini bilmiyorum ancak yazılana göre 85 kg gübre kullanmış arkadaş ortalama 110 tl gibi bi maliyeti var gübrenin yani arazi çoksa belki kurtarır ancak 200 dekar altı arazisi olan birisi bu kadar gübrenin ilacın altından kalkamaz diye düşünüyorum. heleki birde yıl kurak giderse ki zamanında biçer dahi sokmadığımız arazilerimiz oldu vay halimize fiyatlar desen zaten bitik durumda devlet sürekli buğday arpa ithalatının önünü açıyor. 1 bardak çay içmek için bile ortalama 1-3 kg arası buğday satmamız gerekiyor.geçenlerde tkk. çalışan birisiyle konuştuk hibe ile tarımsal mekanizasyon alımı hakkında zirai alet satan firmadan ekipman aldığım zaman peşin para ile pazarlıkla örneğin:12000 tl lik bi makinayı 10000 tl ye alabiliyorum,ancak hibe ile alırsam ki herkese hibe çıkmıyor bile 12000 tl lik makinanın fiyatına aynı firma 16000 tl istiyor yani hibe çıksa bile o bile işimize yaramıyor makina satan firmaya yarıyor. neyse kusura bakmayın konuyu farklı yerlere çektim inşallah rabbim herkese bol bereket verir arpalarımız buğdaylarımız tüm mahsülleriniz bol bereketli olsun herkese saygılar işlerinde kolaylıklar. trakkulup.net [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Arpa
Arpalar coştu bu sene
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt