Zamanında yağışını alamamisa benziyorArkadaş lar sizce arpa neden bu duruma gelmiştir.Ekli dosyayı görüntüle 27479Ekli dosyayı görüntüle 27480Ekli dosyayı görüntüle 27481Ekli dosyayı görüntüle 27482
Dediginiz arpa nadas olabilir.Sizinki nadas değildir.Dediginiz arpaya yağmur düşmüştür sizinkine gelmemiştir.Orası sulu olabilirmi acabaYağış geç geldi ama 400 metre yanındakı arpa böyle değil
bugday arpaya gore ilaca karsi daha direncli.Aynı seyı dusundum ama aynı gun bugdaya yaptım cok yakın tarlalar orası iyi
Doğru diyorsunuz.Mustangin bu sene fiyatida çok hesapliydi zatenarkadaşlar tarlalariniza ester kullanmayin yakiyor geriletiyor..
Mustang kullanin pahali ama kaliteli ne yakma nede geriletme var tarlayi yabanci otlardan tertemiz yapiyor
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dostum Son günlerde yağışlarla birlikte hava soğukluğu oldu iç anadoluda ankara da da durum aynı mı sabahları don olayı falan görüldüyse arpa soğuğa hiç dayanamıyor bizim tarlanın birinde de sizin ki gibi durum aynıArkadaş lar sizce arpa neden bu duruma gelmiştir.Ekli dosyayı görüntüle 27479Ekli dosyayı görüntüle 27480Ekli dosyayı görüntüle 27481Ekli dosyayı görüntüle 27482
O zaman kuraklığın etkisi olabilirDon olayı olmadı dıye hatırlıyorum
arkadaşlar tarlalariniza ester kullanmayin yakiyor geriletiyor..
Mustang kullanin pahali ama kaliteli ne yakma nede geriletme var tarlayi yabanci otlardan tertemiz yapiyor
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.