Hayırlı olsun Allah utandırmasın
SERDAR TUNA 01.03.2017 #22 kobra47' Alıntı: Buğday pamuk mercimek arpa Genişletmek için tıkla ... Çeşit derken pamuğu hangi çeşit ekiyorsunuz demek istedim. gloria mı beyaz altın may carızma vs onu kastettim.
kobra47' Alıntı: Buğday pamuk mercimek arpa Genişletmek için tıkla ... Çeşit derken pamuğu hangi çeşit ekiyorsunuz demek istedim. gloria mı beyaz altın may carızma vs onu kastettim.
kobra47 01.03.2017 #23 SERDAR TUNA' Alıntı: Çeşit derken pamuğu hangi çeşit ekiyorsunuz demek istedim. gloria mı beyaz altın may carızma vs onu kastettim. Genişletmek için tıkla ... Beyaz altın 119 May 468 ektiğimiz tohumlar bunlar Gloria tüysüz olduğu için hastalıklara dirençsizdir 499 tohumuda kozalar geç açılıyor.
SERDAR TUNA' Alıntı: Çeşit derken pamuğu hangi çeşit ekiyorsunuz demek istedim. gloria mı beyaz altın may carızma vs onu kastettim. Genişletmek için tıkla ... Beyaz altın 119 May 468 ektiğimiz tohumlar bunlar Gloria tüysüz olduğu için hastalıklara dirençsizdir 499 tohumuda kozalar geç açılıyor.