ARKADAŞLAR BU DOĞRUMUUU

BEN BİR ŞEY DUYDUM TARLADA VANVEY İ 70 56 TAM RANDIMANLA ÇEKEMİYORMUŞ AMA 285 S SÜRÜKLEYİP GÖTÜRÜYORMUŞ DOĞRULUK PAYI NE DERECE SİZE SORMAK SİTEDİM

Ynt: ARKADAŞLAR BU DOĞRUMUUU

şimdiye kadar hiç böyle bişey duymadım 70 56 çekiş olarak güzel traktör 285 e göre belki da düşük performanslıdır ama çok bi fark olacağını sanmıyom hatta daha iyi bile olabilir

BRAYNER link=topic=28794.msg242448#msg242448 date=1263732266' Alıntı:
YAW hiç kimsenin bir fikri yokmu bu konuda
kardeş ne alakası varya ikiside ceker at binenin iş bilenindir motorları ve acılan konularda daha dikkatli olunsa iyi olur

poyrazatif link=topic=28794.msg242450#msg242450 date=1263732726' Alıntı:
şimdiye kadar hiç böyle bişey duymadım 70 56 çekiş olarak güzel traktör 285 e göre belki da düşük performanslıdır ama çok bi fark olacağını sanmıyom hatta daha iyi bile olabilir
ewet ya 70-56 çekmiyo gibi geliyordu bana ama çifte girdimi çok güzel performans sağlıyor,

BRAYNER link=topic=28794.msg242448#msg242448 date=1263732266' Alıntı:
YAW hiç kimsenin bir fikri yokmu bu konuda
ik olarak söylim eğer biliyorsa bişeyler yazar zaten :D

bu arada geçende i abi denk gelmişti motorunu satmış onda 70 -56 wardı motor çok guzel tarlada çok çeker az yakar ama yolda affetmez çok kaçar aama çokta yakar cinsden diyordu :D ama mf 285s bilmem :)

yolda yüklü 640 a yetişemiyordu ama tarlada çok dehşet çekiyor,3 lü 14 no çekiyor bayırda fln duymuyor bile.

BRAYNER link=topic=28794.msg240954#msg240954 date=1263216735' Alıntı:
BEN BİR ŞEY DUYDUM TARLADA VANVEY İ 70 56 TAM RANDIMANLA ÇEKEMİYORMUŞ AMA 285 S SÜRÜKLEYİP GÖTÜRÜYORMUŞ DOĞRULUK PAYI NE DERECE SİZE SORMAK SİTEDİM

vanvey ile çok çalıştım .... vanney traktörün önünü çok sağa sola çalar .. yanihatta tutması çok zordur .. hatta çalışması en zor ekipmanlardan brisidir .... MF önü ağır motor olduğundan van ney ile tarlada daha stabil edebilir diye düşündüm şimdi .....

bizim burada adam 60-56 ya bile taktı.sadece alttaki askıya alan lastikleri hafif indiriyor.yani biraz hile yapıyor.anlıyacan

ben başak 2073 le 12 li vanveyi sonuna kadar salıp çekiyom 2. viteste rahat götürüyo motoru çiziden hiç çıkartmadı daha hem sağa sola çekmiyo.çiziden çıkartma denge kolu ve ayarlı tekerlekle ilgili.düzgün ayarını yap çok güzel bi makine.bende 20 li kobilde var ama daha çok vanvayi koşuyom.

vanveyi güzel yanlatırsan hiç ot kaçırmaz motoru yormaz mazot yakmaz kazayağından iyi ikileme yapar.diskaro. kobil ot kaçırıyo ama kobil disk tezek parçalamaya iyi oluyor.

bence karşılaştırma yanlış, herkes kendi arazisine göre yorum yazıyo, iki traktörü de aynı yerde kullanan vars onların yorumu daha doğru olur gibi geliyo bana. ama ikisi de güçlü traktör ikisi de çeker gibi geliyo bana, tabi birinin ağırlığı tam değildir önü hafiftir çekişi etkiler.

Valla burda her iki traKtörde var. 285S nereye 70-56 nereye ;D 285S burda 1000 dönüm yer işliyo her sene 70-56 onun yaptıklarını yapamaz