Ynt: ARKADAŞLAR AĞIR TİP 15 Lİ TİLLER ALDIM hayırlı olsun
A ali gezer 18.03.2014 #23 Ynt: ARKADAŞLAR AĞIR TİP 15 Lİ TİLLER ALDIM Hayırlı olsun. Alınan malın iyisi kötüsü olmaz öyle yada böyle onu eskitirsın...
Ynt: ARKADAŞLAR AĞIR TİP 15 Lİ TİLLER ALDIM Hayırlı olsun. Alınan malın iyisi kötüsü olmaz öyle yada böyle onu eskitirsın...
G gorus 20.03.2014 #25 Ynt: ARKADAŞLAR AĞIR TİP 15 Lİ TİLLER ALDIM hayırlı ugurlu olsun bence en sağlamı bunda antep tipi dir öyle geçer bizim burada çok sağlamdır tekrardan hayırlı olsun
Ynt: ARKADAŞLAR AĞIR TİP 15 Lİ TİLLER ALDIM hayırlı ugurlu olsun bence en sağlamı bunda antep tipi dir öyle geçer bizim burada çok sağlamdır tekrardan hayırlı olsun
cemal ÖZTÜRK 20.03.2014 #26 Ynt: ARKADAŞLAR AĞIR TİP 15 Lİ TİLLER ALDIM hayırlı olsun fotoları görseydik iyi olcaktı bekliyoruz en yakın zamanda
Ynt: ARKADAŞLAR AĞIR TİP 15 Lİ TİLLER ALDIM hayırlı olsun fotoları görseydik iyi olcaktı bekliyoruz en yakın zamanda
K kuzu112 20.03.2014 #27 Ynt: ARKADAŞLAR AĞIR TİP 15 Lİ TİLLER ALDIM hayırlı olsun.bende var aynısı çok iyi iş yapıyo memnun kalırsın.
Ynt: ARKADAŞLAR AĞIR TİP 15 Lİ TİLLER ALDIM hayırlı olsun.bende var aynısı çok iyi iş yapıyo memnun kalırsın.