Selamün aleyküm traktörüm 5556 antifirz koydum ve 5 dakika kadar çalıştırdım antifirz devir daim yapmış mıdır?
Son düzenleme:
Traktörün kaç model yenilerde organik antiriz var daha önceden antifriz varmıydı yok ise kaçaklar çıkabilir %50 safsu %50antifiz koyup havasını alıp motor normal sıcaklık seviyesine gelene kadar yani termostat açana kadar gezin soğuyunca dercesini ve seviyesini ölçünKonum İzmir bunun üstünden 10 gün falan geçti gece soğukluğu ise 2 ile 6 derece arası oluyor
2007 içinde vardı boşalttım 3 lt 4 mevsim antifriz koydum üstüne saf su ekledimTraktörün kaç model yenilerde organik antiriz var daha önceden antifriz varmıydı yok ise kaçaklar çıkabilir %50 safsu %50antifiz koyup havasını alıp motor normal sıcaklık seviyesine gelene kadar yani termostat açana kadar gezin soğuyunca dercesini ve seviyesini ölçün
Birde ben antifirz koyali 10 gün oldu ondan sonra hiç calistirmadim devir daim yapmadiysa bir şey olurmuTraktörün kaç model yenilerde organik antiriz var daha önceden antifriz varmıydı yok ise kaçaklar çıkabilir %50 safsu %50antifiz koyup havasını alıp motor normal sıcaklık seviyesine gelene kadar yani termostat açana kadar gezin soğuyunca dercesini ve seviyesini ölçün