ANKARA FUARI KIOTİ

Ynt: ANKARA FUARI KIOTİ

g.kore malı şanzumanda zf çok kullanışlı ve güzel motor servis ve yedek parça olayınıda halletmiş adamlar

ben biraz araştırdım avrupa ülkelerinde %50 lilik pazar payına sahip. baya sağlam ama ben kullanıcısından yorum almak isitoyorum.

Arkadaşlar her ülke birşeyler satmağa çalışıyor.Bizde aynı; nispeten yerli malı kullanmalı tamamen değil çünkü biz almazsak başka ülkelerde bizden almaz.Türkiye otomotivde çok iyi.Hepimiz aynı trendeyiz ayrıca daha büyük treninde (Dünya treni)içindeyiz.

Kore malı traktörler.Türkiyedeki tedarikçisi 3-4 ay önce değişti diye söylemişti bi arkadaşımız.Bir önceki tedarikçi fazla üstüne düşmedi.Bayi ağı olarak biraz kısır ama yeni tedarikçi sanırım yayılmak istiyor bu aralar çok görür olduk.Rekabet iyidir çiftçi kazanır yoksa bir kaç bayinin eline kalınıldığında uçuk fiyatlara maruz kalınıyor.

doğru abi rekabet çok ii birşey. şuanda kiotinin disbiritörü fertan grup hyundai yi getiren şirket. hızla bayi ağı artmaya başladı. biz 2 gün önce aldık mesela. kiotiden.