Anızları sürmeye başladık.

Ynt: Anızları sürmeye başladık.

hacimmet link=topic=35060.msg298178#msg298178 date=1285688259' Alıntı:
Yanlış anladın arkadaşım yakma diyorum anızı,ayçiçeği saplarını vs. hiçbirşeyi yakmamalısın ayçiçeği sapları mesela fazlaca potasyum içeriyor onları yaktığın zaman tarlanın potasyumunu yakmış oluyorsun toprak üst yüzeyindeki yararlı bakteri mineralleride yakıyorsun tabi börtü böceklerde yanıyor biz 10 yı öncesinde yakıyorduk anızları ben çok rasladım yanmış kaplumbağalara can çekişen haşerata yakmamak en iyisi çevremize bakalım herşey topraktan geliyor ve toprak oluyor sonra insanlar,hayvanlar yediklerimiz ve canlılar yaktığımız zaman toprak yok uluyor ve fakirleşiyor.
hadi anızı anladıkda :D bu aydın saplarını bi araya topluyoruz saten :D yakıcam tabi nabıcam?

Ynt: Anızları sürmeye başladık.

Ertuğ Aslan link=topic=35060.msg298028#msg298028 date=1285607923' Alıntı:
atıyonuz biraz usturuplu atın nerde1 günde 60 dönüm yer ee 2 motor oolur oo ayrı tek motor mümkün deil çok olsa 40 dönüm oda zar zor

sen şu videoya bak traktöre bak hızına bak ondan sonra new holland mı çok yer atar mf mi çok yer atar karar ver ;D zuha-*-s

http://www.trakkulup.net/videolar-(cekimler)-323/massey-ferguson-168-nadas/new/#new