Hadi bakalım. İlerde zetor sahibi olursak tamir işlerine seni çağırırız artık [emoji1]Filtre doldu mu şişti mi nedir kollar çok yavaş kalkıyor..
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eski üniversal utb 650m de demiş olabilir. Bir de tam hatırlamıyorum 833 var galiba hattat montajAkşam Ali abide mesaj attı büyük universalin filtre ile aynı diyor..
Benim bildiğim büyük üniversal 683 lük var herhalde o.
Ooo iş bitti tarlada iki başta döndük Aman deyim masada kalmasın hemen vereyim..Alyan takımını bana versen işin bittiyse masada kalmasın bizim kral
Ekli dosyayı görüntüle 14832Ekli dosyayı görüntüle 14833
Hey maşallah seyyar servis [emoji1]Ooo iş bitti tarlada iki başta döndük Aman deyim masada kalmasın hemen vereyim..
Sen kaptın bu iş. [emoji1]Şimdi sırada hidrolik filtresi ile hidrolik pompasının oringi değişecek motor yağı arkaya pompalıyor yağ eksiltmeye başladı 1 haftada 1 litre eksilmiş bugün tamamladım parçaları bekliyorum şu an..
Organ nakli yapmadım elektriksel arıza vardı..Eline sağlık dinamoya organ nakli yaptınmı? ben 165'in dinamoyu söktüm dişli kırıktı bulamadım parçacı bulsanda o çok eski bulsanda dinamo parası isterler dedi ince kaynak yapıp taktım,bir süre sonrada komple dinamo almıştım. İnsan kendi yaptımı daha çok keyif alıyor.
Maşallah. Ustaya işini düşürmeden yapabilmen çok takdir edilecek bir durum. Allah ilmini artırsın, eline maharet versin.
Ooo iş bitti tarlada iki başta döndük Aman deyim masada kalmasın hemen vereyim..
Bende hava filtresi ile hidrolik pompanın oringini bekliyorum..pompanın oringler ömrünü doldurduğundan motor yağını arkaya pompalıyor 1 haftada 1 litre eksiltti..Zetorlarda motorun hayatı hidrolik pompanın oringlerine bağlı..alyanı bulamadım, bi büyüğünden taşlayıp yaptım, mantar conta değiştirdim, fakat; depodan mazot otomatiğine giden spiral hortum çok sertleştiği için kırıldı, sabah şehirden alıp gelcem. Kısacası; kral organ bekliyor, hava yağmurlu şimdilik acil iş yok.