Kendime damızlık ayırdığım dişi alman karabaşlar ve babaları 2020 Şubat doğumlular
MaşAllah bereketli olsunKendime damızlık ayırdığım dişi alman karabaşlar ve babaları 2020 Şubat doğumlularEkli dosyayı görüntüle 51683Ekli dosyayı görüntüle 51684Ekli dosyayı görüntüle 51685Ekli dosyayı görüntüle 51686
Teşekkür ederim Allah razı olsunMaşAllah bereketli olsun
Mesut cok güzeller, maşşallah...Bana bu vakitten sonra hayvan aldiracan...Kendime damızlık ayırdığım dişi alman karabaşlar ve babaları 2020 Şubat doğumlularEkli dosyayı görüntüle 51683Ekli dosyayı görüntüle 51684Ekli dosyayı görüntüle 51685Ekli dosyayı görüntüle 51686
Teşekkür ederim abi bu cins bam başka abi bunlar 25 tane falan anneleri merinos sürünün içinde çok güzel duruyorlar sürü beyaz bunların kafa kara bacaklar kara insanın içi gidiyorMesut cok güzeller, maşşallah...Bana bu vakitten sonra hayvan aldiracan...
Teşekkür ederim abimmaşallah farklı türleri görmekte çok güzel. bizim sivas ta kangaldan başka bişey göremiyoruz
Allah razı olsun suffolk değil alman karabaşBereketli olsun Suffolk mu bunlar
Teşekkür ederim bunların anne merinos baba alman karabaş şuan bunlar yetişiyor bu yıl sonuna doğru aşım olur 5 bine orijinal alman karabaş koç aldım o zaman orijinal karabaşlar gelecek Allah'ın izniyleMaşallah alman karabaş lar cok guzeller bunlar kirmami bende sakız alman karabaş kirmasi bakiyorum et tutumu iyi
Sağol abim evet büyüyor Allah'ın izniyleMasallah masallah mesut suru buyuyor
Teşekkür ederim Allah razı olsunmaşallah . kolay gelsin.